Merhaba ben bir PC topluyorum şöyleki
işlemci : C2Duo E6400 2.13Ghz
Anakart : Asus P5B
Bellek : 2x 512 667 kingston (800Mhz)lik te olabilir
Harddisk: 320 GB 16MB NCQ samsung
Kasa : FEEL Hurricane II 550W ATX - (FEEL HURRICANE 550W ATX KASA ) olabilir
Yanlız benim için önemli olan ekran kartı seçimi bir türlü yapamadım bana hangisini tavsiye edersiniz ayrıntıların linkişni veriyorum bi zahmet beni bu çukurdan çıkarın
TUL - X1650XT
139$
yoksa
SAPPHIRE RADEON X1650XT 256MB DDR3 PCI-E x16 DUAL DVI-I TVO EKRAN KARTI 11096-00-20R
159$
hangisini alayım diye şaşırdım ama gönlüm TUL markadan yana birde sizin fikrinizi alayım şimdiden teşekkür ederim
Ekran Kartı Seçimi (aralarında kaldım)
Ben saphirre 1650xt kullanıyorum fakat kartı aldğmda TUL piyasada yoktu olsaydı fiyat avantajı olduğu için onu alırdım.Markaya pek kafayı takma TUL şu an için en ucuz 1650xt.
bence de TUL al. sogutma sistemi daha basarili. performans farki olacagini da sanmam. ama asus p5b ile iyi sanslar.
benim sana tavsiyem kesiinlikle sapphırden yana olacaktır. en azından için rahat eder.
kolay gelsin...
egemengiga arkadaşım teşekkür ederim de asus p5b ile iyi sanslar demişsin bunu iyiye mi yormalıyım yani iyimi etmişim anlamında söyledin.
sadece o kartla ilgili cok sikayet var. ama biraz sans meselesi. benzer fiyata daha garantili anakartlar var:
kiyasla:
ozellikle MSI in,
CORECELL :
SPEEDSTER ( MAKSİMUM OVERCLOCKING )
POWERPRO ( GÜÇ TASARRUFU )
LIFEPRO ( ISI KONTROLÜ )
BUZZFREE ( GÜRÜLTÜ KONTROL )
DIGICELL
CORECENTER :
ozellikleri fiyatina gore dikkat cekici.
aslını istersen bende MSI 965P Neo F ten vaz geçerek Asus almaya karar vermiştim acaba ne gibi şikayetler varki?
egemengiga arkadasıma hak veriyorum benim arkadasda asus anakart almıstı p5b anakart çizgi elektironige gidip gelmekten eskidi sen eniysimi GIGABYTE - GA-965P-S3 al