arkadaşlar ben durumumu şöyle açıklayayım ben 15 gün önce asus cucorehd5770 aldım.kartı taktım kart yüke binince aşırı ses yapıyor ve sıcaklığı %94 yükte 90-100 derece arasını buluyordu.şimdi garantiye gnderdim fakat yapılacağından umutsuzum o yüzden şimdiden yeni kart bakmaya başladım.bütçemde en fazla 380 ytl. buna göre en iyi sessiz ve soğuk hangi marka alabilirim.artık asusa karşı güvenim sarsıldı ben ya vapor-x 5770 yada gıgabyte hd5700 düşünüyorum siz ne dersiniz?
ekran kartı seçimi
sen garantiyi bekle kardeşim.belki sana yenisini göndereceklerdir eğer hata fabrikasyonsa.
şimdi yeni bir kart alırsan garantideki de gelirse ne yapacan.
gerci cf yaparsın ozaman
msi soğutması iyi asus ta iyi asus alabilirsin
msi soğutması iyi asus ta iyi asus
adam zaten asus kullanıyordu.ve asus tan bıktım diyor sen asus öneriyorsun.
okumadan mı yazıyorsun.hem bir de asus curecore lar zaten kara listede
valla krdeşlerim o kadar para verdim geldiği gibi bilen bir pcci tarafından sistemime takıldı ve bir daha ellenmedi bnde bir suç yok direk oyuna girdim test amaçlı 90-100 arasını buldu sıcaklı ve fan %74 e çıkınca aşırı bir ses yapmaya başladı doğrudur zaten garantiden gelmesini bekleyeceğim ama yine aynsını yaparsa diye ben şimdiden araştırmalara başladım o yüzden fikir edinmek istiyorum herkes vapor-x i övüyor ama artık akıllandım iyice akıllanmadan almaycağım fikirlerini paylaşın yine siz
şimdiden teşekkrüler
ben de viper x modelini tavsiye ederim.
soğutma sistemi diğer marka ekran kartlarına göre çok daha iyi.
bir de şu var aslında 5000 serisi ekran kartlarında ısınma derdi yok diye biliyorum.
seninkisi şansızlık olsa gerek.bence yenisi geldiğinde böyle bşr sorun yaşamayacaksındır.
Bende şansa dair pek birşey aramamak lazım :) ekran kartı değiştreyim asus iyi olur dedim ürün 90-100 dereceyi buluyor :) inşallah çözerler sorununu çözülmez ise sappire vapor-x 5770 alırım büyük ihtimal genede bir soruşturmak lazım hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim sappire de inşallah beni hayak kıırklığına uğratmaz
yıllardır hep sapphire aldım ve hiç sorun yaşamadım.
Gigabyte GTX 460 al gitsin.
Isınmaz kardeşim.150 watt TDP si var.
410 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=47693
Isınmaları normal birşey. O kadar performanslı kartlar, doğal olarak tabi ki ısınacaklar. Bozulma derecesine kadar çıkmadıktan sonra kartın ısınması bir problem teşkil etmez kanımca. Kartlar kasanın içinde duruyor neticede vücudumuza deymiyor yada odayı ısıtçak kadar yüksek bir ısı yanmıyor. Bozulma derecesine kadar gelebileceğini de sanmıyorum. O kartlar yüksek ısılara da dayanabilecek kapasite üretiliyorlar diye biliyorum. Kasanda normal bir hava sirkulasyonu varsa endişe etmene gerek yok bence.
var ısınmaz dedikleri hd5770 bile oyundayken 90-10 dereceyi buldu şimdi bu normal mi 5770 90 dereceyi bulduysa gtx460 o zmn 120 dereceyi bulur :) ben o yüzden çekiniyorum zaten artık ekran kartı alırken anlatabildim mi kendimi bilemiyorum benim kartım sessiz ve serin çalışması lazım
illa kartın sessis ve soğuk çalışmasını istiyorsan kardeşim paran varsa GTX 470 amp al o kartı tanrı bile ısıtamaz :D:D normal gtx 470 lerde ise 70 derece sıcaklık oluyorken gtx470 amp ise 50 derece düşüyor tabiki sana kalmış gigabyte gtx460 alıcaksan zotacGtx 460 al