ATI ekran kartının en iyisinden istiyorum benim gördüğüm kadarıyla en iyisi HD5970 gibi birşeydi. Sizin için ATI'nin ürettiği en iyi ekran kartı hangisidir?
Bütçem 1500 tl.
Ekran Kartı Seçimi
Sadece kart ise HD5970 zaten.
Sadece kart istiyorum .
Teşekkürler
Zaten HD5970 2x5870'den oluşuyor :)
Ekran kartı evde süs niyetine kullanılmayacaksa bunu çalıştırabilmek ve tam verim alabilmek için kaliteli bir güç kaynağı ve bir tane de sağlam sistem gerekir.Her bütçesi olan 5970 alsaydı vay halimize???
r.o.g kardeşime katılıyorum hd 5970 besliyebilmek önemli ve onu kaldirabilecek bi sistem tabikide..... eğer bunlar varsa kaçırılmayacak professional bi kart tawsiye ederim.....
arkadasim oncelikle neden ati 5970 karti iyi olabilir ama benim sana tercihim al iki tane nvidia gtx 480 S L I yap ve oyle kullan cunku atiye sahsen guvenim hicyok tum oyunlarin reklamlarina bak crysis mafia 2 vs vs vs vs hepsi nvidia.. cuda ve phyx desteginide dusunursen nvidia gtx 480 S L I hd 5970 i ikiye katlar 6 boyler :) yani bana gore benim tercihim nvidia da ama yine de sen bilirsin sahsen kendim kullaniyorum o yuzden..
Bütçe 1.500 TL diyor. SLI GTX480 2.200 TL gibi bi fiyat.
stalker doğru diosun bende nvidia geforce cuda kullanıyoruum +slı+dh pure vıdeo+phsyx vs vs bunlar gerçekten muhteşem artılar
Walla Arkadaşım Bir Sistemini Söyle Birde Şimdi Anakartın Agp Destekli Çıkar x)
HD5970 Çok Doğru Bir Seçim Fakat Unutmayınki Ekran Kartlarında Yüksek Çözünürlüklü Oyunlarda Bellek Çok Önemlidir Yani Eğerki Siz Oyunları 1920de AAF Açarak Oynayacaksanız 1800 TLlik HD5970 4 Gblık Modelini Almanızı Tavsiye Ederim.
s.a arkadaşlar ekran kartım ATI HD2100 Tümleşik Ekran Kartı fakat geçen call off daty 5'i yükledim siyah bi ekran çıktı açmadı oyunu pc dondu kaldı sizce oyundan mı karttan mı sorun eğer karttan ise ne gibi oyunlarla sınırlı kartım teşekkür ederim..
s.a arkadaşlar ekran kartım ATI HD2100 Tümleşik Ekran Kartı fakat geçen call off daty 5'i yükledim siyah bi ekran çıktı açmadı oyunu pc dondu kaldı sizce oyundan mı karttan mı sorun eğer karttan ise ne gibi oyunlarla sınırlı kartım teşekkür ederim..