EKRAN KARTI SEÇİMİ ?
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd52093
bence bu
bunlarda hiç fena değil hatta başa baş diyebilirim
ahmet79http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd52093Pahalı bir seçenek ama geleceğe yönelik bir seçenek
bence kesinlikle bu
malkoc alemsin ha benim listeden tavsiye diyorum sen ne tavsiye ediyorsun,o kartı biliyoruz herhalde durum olsa X2'sini alırdım,ama tamamen duygusal bi durum.benim listeden tavsiye pls.
ekran kartlarını iyi bilirim hergün 1 saat testleri inceliyorum hastalık olmaya basladı yazdığın kartlardan en iyisi 4850 toxic modeli 8800 gt alacaksan asus alma palit al 2 fps attırır oyunlarda
Bence HIS ICEQ4 HD4850 özel soğutma tasarımı en iyi olan kart soğutması ve performansı iyi sadece fanı yüksek devirde çalışırken duyulmayacak kadar bir ıslık sesi çıkıyor ancak kasanın yan kapağını açıp kulağınızı dayadığınız zaman duyarsınız o sesi pclabs ta incelemesi var isteyen arkadaşlar bakabilir ıslık sesi dışında bir problemi yok onuda problemden sayarsak duyulmuyor bile ses kasanın kapakları kapalı olunca ve kart gayet sessiz çalışıyor.
NOT:Resimler pclabs sitesinden alıntıdır !!!!
Kesinlikle HIS in bu modelini öneririm bilgisayarla ilgili diğer forum sitelerine bakarsanız çoğunlukla HIS in tavsiye edildiğini görürsünüz
Sapphire TOXIC ATI HD4850 512MB GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-Ex16 Ekran Kartı (11132-04-20R)
Sapphire’den ZALMAN fanlı ve fabrikadan overclocklu performans lideri HD4850 TOXIC edition…
ATI nin yeni nesil Ekran kartı işlemcisi (GPU) olan RV770Pro kullanılarak üretilmiş ilk modeli olan Sapphire HD4850 mükemmel mültimedya özellikleri ve muhteşem hızı ile karşınızda…
Enerji verimliliğinin en üst noktada olduğu 55nm üretim teknolojisi ile hazırlanmış bu kart yüksek hızlara düşük sıcaklıklarda ulaşabiliyor. Üzerindeki ZALMAN marka fan ile standart tasarımdan yaklaşık 20-25 derece daha soğuk çalışabiliyor.
1080p FULL HD görüntü desteği ; 4lü ekran kartı kullanımına izin veren Crossfire X desteği, tümleşik HDMI ve Entegre 7.1 Dijital Ses kartı...
800 Paralel işlemcisi içeren HD4850, 256bit haberleşme arayüzü ve 512MB GDDR3 belleği ile mükemmel performans vaad ediyor.
Yapılan ilk testlerde fiyat olarak rakipleri 8800GT ve 9800GTX leri geride bırakan bu modele sahip olmak için acele edin!!!..
Standart olarak gelen 2200Mhz (1100Mhz x 2 ) GDDR3 bellek ve 675Mhz lik grafik işlemcisi ile fabrika çıkışlı overclocklu olarak geliyor…
Üstün 3D özellikleri ile Windows Vista Ultimate dahil olmak üzere tüm Windows versiyonları ile maksimum performans veriyor…
Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri:
Bellek : 512MB GDDR3
Chipset : HD 4850 / RV770Pro
Çekirdek Hızı :675MHz
Bellek Hızı : 2200MHz
Steam İşlemcisi: 800
Bellek Veriyolu : 256bit
Vga Slot : PCI Express 16X
Üretim Teknolojisi : 0.55 Mikron
Transistör Sayısı : 965 Milyon
Soğutma : Fan + Bakır Heatpipe, Tek Slot
3D Görüntü Kalitesi :
Piksel Shader Versiyonu: 4.0
Vertex Shader Versiyonu : 3.0
DirectX : DX10,1 SM4,1
OpenGL : 2.0
Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD
Full Screen Anti-Aliasing : Smoothvision HD + Adaptive AA
Max.Multisample AA Modu : 6x
HDR(10:10:10:2) : 16-bit integer
TruForm : Truform 2.0
Video Kalitesi :
Adaptive De-Interlace : Video Shader HD, UVD
Video Hızlandırma : H.264 – HD DVD, DivX, WMV9, MPEG-2, MPEG-4, VC1
Görüntüleme Desteği :
HDMI : 2 Adet / Versiyon : 1.2
TV Out Desteği : Var - 1024x768 , 1080p
Çift Monitör Desteği : Var - Hydravision 3
DVI : Var. 2 adet Dual Link DVI
HDTV Uyumlu : Evet
HDCP : Evet
Doğal Görüntü Desteği : 10-bit / 1 Milyar Renk
3D Grafik Çözünürlüğü : 2560x1600
Kutu İçeriği :
Sürücü Cd’si : Var
TV-Out Kablosu : Var. S-Video ve Kompozit
HDTV Kablosu : Var. 7pin
DVI-HDMI Dönüştürücü : Var.
DVI-VGA Dönüştürücü : Var.
Crossfire Köprüsü : Var.
Ürün 1 adet 6 lı PCI-E güç girişi istemektedir. Minumum 400W ve 20A üzeri kaliteli bir güç kaynağı ile kullanılması tavsiye edilir…