ekranım aniden kararıyor ve bir kaç saniye sonra geri geliyor sonra uyarı çıkıyor sürücü yanıt vermeyi kesti başarıyla kurtuldu diye.driverın en son sürümünü kurduktan sonra bunlar olmaya başladı.3 kere tekrar kurdum ama yine sorun ortaya çıkıyor nedeni ne olabilir.bu tip konular gördüm ama sorunumu çözmedi (driverı güncellemek öneriliyordu.).bu güncellemeyi yapmamın sebebi de the sims 3 te güncel driver olmadığında oyunun çalışmamasıdır.
ekran kartı sorun!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
bilgisayarım acer aspire 5735Z (ekran kartı özellikleri şöyle:
- Mobile Intel® GL40 Express Express Yonga seti entegre 3D grafik, Intel® Graphics Media Accelerator 4500M (Intel® GMA 4500M) ),1759 MB Intel Dynamic Video Memory Technology 5.0 (64 MB bağamsız video bellek, 1695 MB'kadar paylaşımlı sistem belleği*), Microsoft® DirectX® 10'u destekler
(* depending on size of system memory) - DualView™, bağamsız görüntüleme desteği
- MEPG-2/DVD şifre çözümü
- WMV9 (VC-1) and H.264 (AVC) şifre çözümü
- Acer Arcade™ Deluxe featuring Acer CinemaVision™ ve Acer ClearVision™ teknolojileri
Yeni Üye
21 mesaj
doğru driveri kurduğunuzdan eminmisiniz. ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
304 mesaj
arkadaşım sana tavsiyem eski sürüme dönmen eğer ekran kartın sürüme göre sıralanırsa sürümüne göre bulmanı tavsiye edebilirim...
OP Taze Üye
4 mesaj
doğru driverı kurduğuma eminim yüzlerce kez kontrol ettim.ben eski sürüme dönerim ama nedeni ne bunun yani benim pcindemi sorun?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
OP Taze Üye
4 mesaj
sorun oyun oynarken oluşmuyor.oyun dışında masaüstündeyken oluyor.