Merhaba arkadaşlar...Geçen hafta güvenilir bir arkadaşımdan bir bilgisayar satın aldım.Exper modeli bir leptop.Neyse arkadaşlar soruna geleyim.İşten çok geç geldiğim için pek bakamıyordum bu aralar.Bugün doğru dürüst bakabilme şansım oldu .Arkadaşımda geçen gün yurtdışına gitmişti ve benimde hattım kırılmıştı.O yüzden ona ulaşamıyorum.Bilgisayar hız konusunda problem olmasada hearts gibi bir oyunda bilgisayar kastı.Başta bir problem veriyor.Ekran kartınıda bulamıyorum lütfen yardımcı olun.Bu arada pcnin modeli windows 7 ultimate..
[/URL]
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2432876_adsiz1.jpg.html]
Lütfen yardımcı olun.
Ekran kartı sorunu
Usta oradaki derecelendirmeden sistem derecelendirmeni yap problem ortadan kalkar. 1.0 olarak görünen yerin yanındaki seçenek.
Şu an bilgisayarın derecelendirmesi sorunsuz yapılmış görünüyor.Eğer yapılmamış olsaydı gri olarak görünürdü
standart VGA grafik bağdaştırıcısı windows'un ilk kurulumda sürücülerini bulamadığı ekran kartları için yüklediği standart bir sürücüdür.
Sizin bilgisayarınızda şu an ekran kartı sürücüsü yüklü değil.Güncel ekran kartı sürücünüzü üretici sayfasından yükleyin,sonra derecelendirmeyi yenileyin problem kalmaz.
1,0 puanı standart VGA grafik bağdaştırıcısı ile normal bir sonuçtur.
standart VGA grafik bağdaştırıcısı sadece sistem açıldığında ekrana görüntü gelmesini sağlar.
arkadaşlar öncelikle yorumlar içinteşekkür edeirm fakat ben ekran kartı mdelimi bilmiyorum.SAdece sis olduğunu biliyorum.Nasıl öğrenebilirim modelini
everest programı ile bakabilirsiniz
büyük ihtimalle bu (windows 7 sürücüsü)
Şu chipsetler destekleniyor
SiS671, SiS672, SiS671FX, SiS672FX, SiSM671, SiSM671MX, SiSM672, SiSM672MX,
http://download.sis.com.tw/downl ... 1.x=35&Image791.y=9
PCI/AGP Görüntüden baktığıma göre ekran kartı SiS Mirage 3 IGP 'ymiş.Fakat buna uyumlu windows 7 driver bulamadım.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
hemen üstündeki yorumda sürücü var indirebilirsin
bende aynı kartı kullanıyorum
Allah razı olsun kardeşim.
Bu arada sende kullanıyormusun bu ekran kartı?
Bu piyasadaki oyunları kaldırabilecek güçtemi ?
oyun oynaman imkansız gibi
flash oyunları ve biraz daha iyilerini çalıştırır o kadar
Benim oyunla işim olmadığı için önemli değil ama birçok kişi için durum böyle değil
Maalesef oyun amacli kullanilamayacak bir kart. Asagida verecegim linkten 3D performansi konusunda bilgi alabilirsin, ama biraz keyfin kacabilir bastan soyliyeyim. :( Yaklasik olarak Geforce 4 MX440 karti kadar filanmis.
Sanırım en yavaş ekran kartı Sis olarak biliniyor ki öyle. Oyun makinesi değil anlayacağın ama Mynet'de okey felan rahat oynarsın :)
Küçümsemek için değil gerçekten zevkli olduğu için söylüyorum. Bazen bende oynuyorum :) Ekran kartı nVidia GeForce 7300GS 256 MB.