Arkadaşlar Ben Bu İşlerden Çok Anlamam Ama Anladığım Kadarıyla Sizden Yardım İsteyeceğim
Ben counter strike oyunu oyuncusuyum Ve bu oyun haliyle fps istiyor ve bende rahat bir oyun için doğal olarak 100 fps istiyorum.
Önceki ekran kartım Ati idi modelini hatırlamıyorum ama 30 40 lıralık çok iyi olmayan bır karttı 100 fps alıyordum sabit arkadaşlarla skypede konuşup aynı anda oynarken 70 fps alıyordum çok kasma yapmıyordu..
Anakartım arıza yaptı bu ekran kartıda yeni anakartıma uygun olmadı.
Bende yeni kart almak zorundaydım Mustafa Abi Var Benım Bu Islerımle Ilgılenen O Gelirken bakmaya NVIDIA Geforce 9500 GT Getirdi 1 Gb Olunca bende hemen atladım Aldım Taktırdım VE şuan cS de 60 fps Sabit alıyorum Dolu 30 kişilik serverlarda oynayamıyorum Skypeyle görüşürken 30 fpsye düşüyor
NVIDIA Ekran KArtlarında 100 fps almak için ekran kartı ayarlarına baktım 100 fps yaptım fakat sabit Değil Bir anda 50 ye düşebiliyor.
Kartım NVIDIA Geforce 9500 GT
İyi bi kart olmasada cs de 100 sabit verebilcek bi kart olarak düşünüyorum ben..
Hal Böyle Olunca size danışmak istedim Acaba Bilgisayarımın Özelliklerimi kötü yoksa kartmı verecek Güçte değil ?
PC Özellikleri:
Pentium 4 CPU 2.80 2.79 Ghz 1 GB Ram
Ekran kartı NVIDIA GeForce 9500 GT
Size Sorularım Şunlar
1. Bilgisayarımmı Kötü Yoksa Ekran Kartının Gerçekten 100 fps sabit verebilecek gücümü yok ?
2. Kart Kötü İse Bu Bilgisayara 100 Fps sabit verebilecek counter strike adlı oyunu çok rahat oynatacak ekonomik bi kart önerebilirmisiniz?
Kusura bakmayın Sizide Yoruyorum Ama Benım Icın Onemlı Bı Konu Bı yardım eli uzatırsanız sevinirim..