Benim ekran kartı fanım kırılmıştı. Onu başka bir fan ile değiştirip kullanıyordum. Yolculuk yaparken çıkmış fark etmedim, bilgisayar çalıştığı için ısınmadan dolayı kapandı açılmadı. Bilgisayarcıya götürdüğümde ısınmadan dolayı anakartta sorun olduğunu söyledi ve yaptı. Fakat anakart düzeldikten sonra ekran kartını takıp açınca ekran donuyor ve mouse klavye etkisiz kalıyor. Restart gerekiyor ve restart sonrasında da aynı. Ekran kartı driverini silince sıkıntı yok, takılma donma olmuyor fakat ekran kartı driverını yükleyince yine aynı. Tabi bu bazen olmuyor, bilgisayarı açıyorum donmuyor oyun oynuyorum bir şeyler izliyorum birkaç gün geçiyor yine donuyor. Aşağıda şu uyarı çıkıyor "görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve durumdan kurtuldu. Nvidia windows kernel mode driver versiyon" gibi bir ileti çıkıyor. Ve ekran donukken bırakınca yeşilleniyor açık bırakınca
Birkaç yerde baktım güç kaynağında problem olabilir diyorlar yetersiz olabilir gibi, birkaç yerde de VGA yerine DVI taktım düzeldi gibi. Sizce sorun ne olabilir? Sorun tamamen ekran kartında mı? Ekran kartı modelim Nvidia GeForce GT 630. Sorun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı?