EKRAN KARTI SORUNUM (Acil)

burak693
22-05-2010, 10:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

Merhaba Arkadaşlar ;

Sorunum Bilgisayarda oyun oynarken (2 Knight Online açtım.) Bilgisayarda farklı renklerde çizgiler çıktı ve dondu.(36,37 saat açık kaldı.)Daha sonra bilgisayarı açarken yazılar siyah ekranda beyaz parça parça kare şeklindeydi.Sadece  güvenli modda açılıyordu.Açıyordum ekranda çizgilerle kullanabiliyordum.Daha sonra ekran kartının driver cd'si var.Oyunu yüklediğimde geçiyordu.Sonra bilgisayarı açıyorum pembe,lila renginde ekran donuyor..Sonra reset attığımda tekrar aynı sorun,sonra tekrar  yüklüyordum .Sonda pc formatladım.Aynı sorun vardı.Dün pc  iyice gitmişti.Bugün  Güvenli  mod,Windows olağan şekilde yeri geldi kareler halinde yine.En son iyi ayarlar seçeneği var onla başlattım düzgün başladı.Sorun yoktu.Ama KNİGHT ONLİNE girince ve ya belli olmuyor beyaz siyah karışımı çizgiler çıkıyor ve tekrar başlatınca başlıyor.Sorun nedir ?   

EKRAN KARTIMIN MODELİ : Sparkle-CALİBRE GEFORCE 8500 GT

burak693
22-05-2010, 10:33   |  #2  
OP Taze Üye
16 mesaj

YARDIMCI OLUN ARKADAŞLAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.

Emre_1645
22-05-2010, 10:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,056 mesaj

36 saat açık kalmasıda az bi süre değil.
ekran kartı yanmış olabilirmi acaba? ekranda çizgiler var ise..

burak693
22-05-2010, 10:46   |  #4  
OP Taze Üye
16 mesaj

Bilemiyorum şuan bu pcden yazıyorum ve arada gidiyor.Ekran pembiş pembiş oluyor donuyor.Reset atıyorum bazen düzgün bazen bozuk..

xxömür
22-05-2010, 11:17   |  #5  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

sorun ekran kartında o belli ekran kartının ramleri yanmıs olabilir garantisi varsa gönder uzun süre acık kalmasından olacagını sanmıyorum ama demekki kasa ici havalandırman cok yetersiz yoksa o kadar süre acık kalmadan bişey olmaz kartını garantiye gönder varsa kasanın icini temizle hava sirkülasyonunu sağla ve kesinlikle bir adet içeri üfleyen bir adette arkada egzos fan kullan kasanın yeride kapalı ise havadar bi yere al masa altındaysa üste koy havalar ısındı cünkü daha büyük sorunlara yol acmadan dediklerimi yap