Dizüstü bilgisayarımda Nvdia Geforce 9600MGS ekran kartı var.Düne kadar sorunsuz çalışıordu.Ekran kartının 260.33 numaralı yeni sürücüleri olduğunu görünce güncelleyeyim dedim.Eski sürücüyü kaldırmadan yenisini üstüne kurayım dedim ama patladı :)Şimdi ne eskisini ne de yenisini kurabiliyorum.EKRAN KARTINA SÜRÜCÜ YÜKLEYEMİYORUM.Bu durumda ne yapmalıyım.
ekran kartı sürücü problemi(yardım)
bilgisayarı güvenli modda açıp tüm nvidia sürücülerini kaldır ve tekrar kur istediğin sürücüyü
driver sweeper ile sistemde kalan nvidia atıklarını sildim.wise disk cleaner ve registry cleaner ile gereksiz kayıt ve dosyaları sildim.vga görüntü sürücüsünü(windoswsun olan) devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatarak sürücüyü kurdum.sorun kalmadı.Yanıtlat için tşk ederim.
herşeyi güncel tutma takıntısı işte böyle şeylere yol açıyor.
bende ekran kartımın en güncel sürücüsünü yükleyince aero çalışmayı durduruyor
her güncel olan sürücü iyidir diye birşey yok
Ati kullanıcıları için söylüyorum Aslında driver cleaner veya sweeper kullanmaya gerek yok. atinin sitesinden yaklaşı 1-2 mb lık utility dosyasını indirin. Bu dosyayı çalıştırın. Ekran kartının driverini bu program vasıtasıyla indirin.
Kur ile kura başlayın. Hızlı ve Özel seçeneklerinden Özel'i seçin. Sistemde yüklü Ati ekran kartı sürücüleri görünecek ve setup programı "ben bu sürücülerini güncelleyeceğim" diye yazı çıkacak (bu yazı yabancı dilde olabilir)
Kurulumu yaptıktan sonra restart uyarısı verecek. bilgisayarınızı yeniden açtığınızda aygıt yöneticisini açıp ekran bağdaştırıcı kısmına bakarak sürücü tarihine göz atın.
Bende 2 laptop bir masaüstü var.
laptobun birinde driver sweeper kullanarak kurulum yaptım.
Labtobun diğerinde ve masaüstünde ise hiç driver sweeper kullanmadan kurulum yaptım. Eski sürücüler güncellendi.