iyi günler forum sakinleri..benim sorunum ekran kartı driverinden kaynaklanıyor...bundan bi kaç gün önce bilgisayarı gayet normal bi şekilde kullanıyordum zaten en son formatıda atalı 1 sene kadar oluyor..sonra bilgisayarı açtığımda (=bilgisayarı 2 gün kadar açmamıştım) windows açılış ekranını geçince pc açılmamaya başladı (yani pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu bi kaç saniye sonrada yeşil olan monitörün ışığı kırmızı olarak yanıp sönmeye başlıyordu).haliyle sorunun nerden kaynaklandığını çözemedim..sanki bilgisayar kapalıymışta ben sadece ekranın düğmesine basarak ekranı açmışım gibi..neyse 1-2 gün böyle devam edince o çok değerli ve binbir emeklerle topladığım bilgilere elveda demeyi göze alıp format attım herşey iyi güzel ekran kartının(ekran kartım geforce fx5200 nvidianın)sürücüsünü yükleyince bilgisayar gene aynı şekilde açılmamaya başladı..bu noktadan sonra sorunun driverdan kaynaklandığını anladım..daha önce hiç bi sorun çıkarmayan driverların yerine internetten en son driverleri indirdim ve yükledim(ötekini kaldırarak yükledim olmadı ötekinin üstüne kurdum gene olmadı) olmadı olmadı olmadı..sürücüyü kaldırınca bilgisayara girebiliyorum fakat yükleyince giremiyorm sorunum bu bana yardımcı olursanız anlayan yada daha önce başına gelmiş olan vardır işin üzücü tarafı içindeki bilgilerde önemliydi ve ben göze alıp format attım pc nin bana yaptığına bakın yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler saygılar..
ekran kartı sürücüsü
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
kartlar sürücü olmadan düsük seviyede calışır(windows'un güvenli kipi gibi), sürücüyü yükledikten sonra tam randımana cıkınca sorun oluşması donanımda bi sorun olabilecegine işaret eder. kartı cıkar, yuvasını ve üzerini iyice bi temizle toz toprak kalmasın. kasa icinide temizle fanları falan havalandırmada sorun olmasın ve öyle bir dene...
OP Yeni Üye
35 mesaj
bende onu söyliyecektim aslında kartların üstünde baya bir toz var usta biri olduğun burdan belli ben söylemeden anladın..gerçi bende anlamadığım için sölemedim.teşekkür ederim sana yardımlarından dolayı bi hava tutup gözden geçireyim tekrardan..
Üye
80 mesaj
www.nvidia.com
yukarda download drivers var ordan indir.