Selamlar,Ekran kartı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Directx 11.1 destekli Amd 7950 mi önerirsiniz yoksa ,Pysix Cuda lı Nvdianı tarafında bir ürünmü..Yardımlarınızı rica ediyorum
EKRAN KARTI TAVSİYE BÜTÇEM 600 TL700 TL ARASI
- 1
- 2
sistem ozeliklerini psu gucunude yaz.
http://www.vatanbilgisayar.com/E ... ils.aspx?I_ID=56447
bende bu kartı almayı düşünüyorum.
hangi sistemde kullanıcaksınız ona göre önerimizi yapalım
Ekran kartı almak için kötü zaman şu sıralar Nvidia'nın orta segment kartlarını çıkarmasını beklemek gerek ve bu sayede fiyatlarda bir nebze düşüş olur. Şuan alabileceğinizden daha iyi bir kart alabilirsiniz
İntel kullanıyorsan Nvidia al..Amd işlemci kullanıyorsan HD'lere bak...o dediğin bir ön yargıdır ben amd işlemciyle nvıdıa ekran kartıda kullandım ati ekran kartıyla intel işlemcide kullandım herhangibir performans düşüşü yok ve uyumsuzluk diye birşey hiç yok bu düşünceyi artık kafanızdan silin bence arkadaşlar
evet bende söyleyecektim unuttum eğer aceleniz yoksa biraz daha beklemek gerekli yasinC arkadaş haklı nvıdıa nın GTX6XX serisi piyasaya tamamen yayıldıkdan sonra özel soğutmalı bir model düşünülebilir
Allah Allah Allah Allah hücuuu bakalım sistem nasılmış nası bi ekran kartı öneririz ???
bi arkadaş bunu önermiş:
bunda sorun yok alınabilir ama yeni GTX serisine bakmanda fayda var
bir arkadaş bunu demiş:
bukart güzel ama fiyat birazuçuk :D
bir arkadaşta bunudemiş
Ekran kartı almak için kötü zaman şu sıralar Nvidia'nın orta segment kartlarını çıkarmasını beklemek gerek ve bu sayede fiyatlarda bir nebze düşüş olur. Şuan alabileceğinizden daha iyi bir kart alabilirsiniz
bence en mantıklısı bu :D
ben vatanın %25 indirimlerini düşünerek burdan vermiştim. sistem i7 2600, gigabyte z68p-ds3, 650w 80+bütçe çok önemliacelen varsa GTX570 alabilirsin teknobiyotikde şu sıralar fiyatı uygun bence acelen yoksa beklemelisin
734 tl bu kart için uygun bir fiyat
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (131716) ~ 18 Nisan 2012 00:15
Asus gtx 570 dırect cu2 var elımde(antalya vatandan alınma faturası garantısı mevcut) yaklasık 1 yıllık sıstemı genel olarak upgr edecegım ıcın mantıklı talep gelırse satarım.(Antalya merkezdenim).o kadar cok gtx 570 yazmıssınız kı 3770k ya gececegım kısmetse ay sonunda yanına belkı de gtx 680 alabılırım.ılgılenıyorsanız srdr92@yahoo.com emaıl adresım.
fikirler için herkese teşekkür ederim.Öncelikle ben intel 750 wat lık İ5 2500 K işlemciyle kullanacağım..Aslında benim gönlüm bu kartta.Özellikle Nvdia 6 serisi çıktıktan sonra fiyat düşsün diye bekliyorum.700 TL civarına düşerse direk alacağım.Ama stok ta da yok.Özellikle muadili kartlarından daha performans veriyor ve 20 derece düşük ısıda çalışma özelliği varki.Beni cezbeden bu..Yalnız Ati'yide yabana atmamak gerekir.Daha önceki kartım Hd 4850 ki.Beni hala idare ediyor.Cod 3 te 1440*1024 ayarda full ayarda oynattı emektar :))..Kafama takılan yine tarih tekerrürden ibaretmi diye Acaba diyorum Directx 11.1 muhabbeti çok farkettirecekmi oyunlarda.Korkum Directx 10 veya 10.1 gibi olmasın :).Kartımı 10.1 diye almıştım.Akabinde Directx 11 çıkardılar delirdim :)..Neyse lafı fazla uzattım..
Bu kartın 2.elide olur 700 TL civarı bulursam alacağım yahut denginde Ati bir kartta olabilir.
- 1
- 2