GTX 580 AL AMP :) EVGA GTX 580
EKRAN KARTI TAVSİYE BÜTÇEM 600 TL700 TL ARASI
- 1
- 2
fikirler için herkese teşekkür ederim.Öncelikle ben intel 750 wat lık İ5 2500 K işlemciyle kullanacağım..Aslında benim gönlüm bu kartta.Özellikle Nvdia 6 serisi çıktıktan sonra fiyat düşsün diye bekliyorum.700 TL civarına düşerse direk alacağım.Ama stok ta da yok.Özellikle muadili kartlarından daha performans veriyor ve 20 derece düşük ısıda çalışma özelliği varki.Beni cezbeden bu..Yalnız Ati'yide yabana atmamak gerekir.Daha önceki kartım Hd 4850 ki.Beni hala idare ediyor.Cod 3 te 1440*1024 ayarda full ayarda oynattık emektar :))..Kafama takılan yine tarih tekerrürden ibaretmi diye Acaba diyorum Directx 11.1 muhabbeti çok farkettirecekmi oyunlarda.Unutmuyorum Directx 10 veya 10.1 gibi olmasın :).Kartımı 10.1 diye almıştım.Akabinde Directx 11 çıkardılar delirdim :)..Neyse lafı fazla uzattım..Yalnız bir noktayı yanlış anlaşılma olabilir.. Nvdia 580 serisi içersinde Msi' çıkarttığı kart diğerlerine göre 20 derece serin çalışmakta..Yani 580 alacaksam bu ürün beni cezbetmekte..Bu kartın 2.elide olur 700 TL civarı bulursam alacağım yahut denginde Ati bir kartta olabilir.
Aslında Ati tarafında da 580 serisinin stabil ve serin çalışan dengi bir kart tavsiye ederseniz memnun olurum.2.el garantilide alabilirim
Son Düzenleme: Firat982 ~ 18 Nisan 2012 13:17
Yalnız bir noktayı yanlış anlaşılma olabilir.. Nvdia 580 serisi içersinde Msi' çıkarttığı kart diğerlerine göre 20 derece serin çalışmakta..Yani 580 alacaksam bu ürün beni cezbetmekte..açıkcası nvıdıa GTX580 ile amd de ona denk kart HD7950 dir asus direx cu ıı modeli düşünülebilirAslında Ati tarafında da 580 serisinin stabil ve serin çalışan dengi bir kart tavsiye ederseniz memnun olurum.2.el garantilide
nvdia 580 Amp yahut 7950 farketmez diye düşünüyorum..Zaten birbirleri arasındakini gözlerimizle zaten oyunda yakalamamız imkansızdır kanımca..Ben ısı değerleri açısından tecrübe ettiğiniz yada tavsiye edeceğiniz kart(ati,nvdia,hatta alt modellerinde hangi marka) nedir.Onu öğrenmek istiyorum ?....Ben şunu tecrübe ettim..Ve buna da bu yüzden herşeyden çok dikkat ederim.'''Ekran kartında ısı değerleri''.ekran kartın ne kadar canavar olursa olsun ısı yüzünden kasılmalardan ilk aldığım kartımdan muzdarip olduğumdan. sonra aldığım ati 4850 ekran kartımı marka marka araştırdım.Ve en az ısınan 4850 markasını seçtim..Ve kendi açımdan en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Soluksuz uzun süreli oyun oynama zevkini yaşadım..İşte sizden de varsa tecrübeleriniz yada önereceğiniz bu sınıftaki kartların hangisi en az ısınan yada en iyi soğutma yapısına sahip karttır.Onu söyleyebilirmisiniz.dikkat ederseniz ben ilk verdiğim örnek bu şekildeydi.Varsa bildiğiniz markanın hangi ürünü ?
nvdia 580 Amp yahut 7950 farketmez diye düşünüyorum..Zaten birbirleri arasındakini gözlerimizle zaten oyunda yakalamamız imkansızdır kanımca..Ben ısı değerleri açısından tecrübe ettiğiniz yada tavsiye edeceğiniz kart(ati,nvdia,hatta alt modellerinde hangi marka) nedir.Onu öğrenmek istiyorum ?....Ben şunu tecrübe ettim..Ve buna da bu yüzden herşeyden çok dikkat ederim.'''Ekran kartında ısı değerleri''.ekran kartın ne kadar canavar olursa olsun ısı yüzünden kasılmalardan ilk aldığım kartımdan muzdarip olduğumdan. sonra aldığım ati 4850 ekran kartımı marka marka araştırdım.Ve en az ısınan 4850 markasını seçtim..Ve kendi açımdan en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.Soluksuz uzun süreli oyun oynama zevkini yaşadım..İşte sizden de varsa tecrübeleriniz yada önereceğiniz bu sınıftaki kartların hangisi en az ısınan yada en iyi soğutma yapısına sahip karttır.Onu söyleyebilirmisiniz.dikkat ederseniz ben ilk verdiğim örnek bu şekildeydi.Varsa bildiğiniz markanın hangi ürünü ?o zaman ben sana bu kartı tavsiye ederimvatandan %25 indirimle alırsan şu anki fiyatlara göre 1,044 tl ye alırsın
performans olarakda GTX580 le hemen hemen aynı
ancak bu kart için sanırım 600 W psu gerekli
Hacı sen çıktıkça çıkıyon.Fiyatta çıkıyor bu arada :)))..Ben maksimum 700 TL ye kadar çıkabiliyorum.Son Düzenleme: Firat982 ~ 18 Nisan 2012 18:49
- 1
- 2