asus m2-avm 690g anakart
amd 4000+
2gb ddr2 800
250gb seagate
bilgisayarım bu
en fazla 100ytl'lik bir ekran kartı alacagım tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
asus m2-avm 690g anakart
amd 4000+
2gb ddr2 800
250gb seagate
bilgisayarım bu
en fazla 100ytl'lik bir ekran kartı alacagım tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32330
bu kart işini görecektir
kartı ne amaçla kullanacaksın???
ARKADAŞLAR OYUN AMAÇLI KULLANACAGIM.
ATI 3850 DİKKATİMİ ÇEKTİ 3650 İLE PERFORMANS FARKI ÇOK MU?
3850 1gb ddr2 256bit
gecube 3850 512mb ddr3 256bit
var hangisi daha iyi olur?
gecube nin saphire ile veya asus ile farkı ne olur?
kesinlikle ati almanı tavsiye ederim 3850 modellerini rahatça kullana bilirsin
1.sorum var
ati 3850 ddr3 benim anakartım asus m2-avm 690g uyar mı?
arkadaşım ben 350 kullanıyorum ve çok memnunum fiyatta uygun
juyunglee,anakartın pci e x16 desteği var sanırım alcağın hd 3850 de pcie türünde.bu durumda sorun olmaz...
kardeş 3850 felan alma bence ati 4670 modelini yakında piyasaya surecek ve 3850den daha iyi olacagı soyleniyor onu bekle derim.
Fiyatıda 125 dolar cıvarı olacakmış.
Merhaba Arkadaşlar. Şu an elimde Panasonic GS-320 marka bir kamera var. Kameranın Dv çıkışı mevcuttur. Kameradan bilgisayara video görüntüsünü kayıpsız bir şekilde yapabilmek için Capture Card'a almam gerektiği söylendi. Piyasaya baktım capture card birkaç tane bulabildim ama onlarında nasıl olabileceği konusunda fikir sahibi değilim. Bir yerdende Capture Card almak yerine, "VIVO (Video in Video out)" destekli güzel bir ekran kartını almamın daha yernide olacağını duydum. Sizce kayıpsız bir şekilde görüntü aktarımı yapabilmem için Capture Card mı yoksa Vivo destekli bir ekran kartı mı almalıyım? Alacaksam hangi marka almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Gerçekten çıkmaz bir hal aldı bu olay benim için. Saygılarımla.