http://www.youtube.com/watch?v=RsFulngdMqkhocam linkten kastettiğim ekran kartının link i http://www.donanimhaber.com/ekra ... hiziyla-geliyor.htm yani dediğiniz kart bu değil mi?Buradan bak
Videoda yavaş görünebiliyor oyun bazen çünkü bir yandan ss programıda açık o da yiyor oyundaki fps yi. Hemde oyun beta. Teklemeler grafik hataları olmasa zaten beta demezdik :)
Ekran karti tavsİyesİ lazim
- 1
- 2
usta vatan da GIGABYTE GTX 460 ile ZOTAC GTX460 SE ufak bir karşılaştırma yaptım ...sanki gıgabyte daha iyi..ama yinede işin ehli sensin senin son sözüne dinlerim
Mesela SAPPHIRE 6950 GIGABYTE 6950'den biraz daha pahalı. Nedeni SAPPHIRE'nin AMD kartlarını ustaca üretmesi. Bundada ZOTAC'ın GIGABYTE'i kalite olarak geçtiğini görüyoruz. Yani tek ekran kartı markasına çalışan markalar daha iyi ekran kartları üretir. Yani önerdiğim linkteki ekran kartını almanı tavsiye ederim gördün zaten adamın crysis 2 yi hardcore ayarlarla nasıl oynadığını. Keyfine göre overclock yap yada yapma. Ama yapmanı tavsiye ederim. Vatan Computer'a gir . Ekran kartlarında ZOTAC'a tıkla bide Sapphire'ye tıkla. Hangi ekran kartları geliyor bak. O zaman daha iyi anlarsın beni
Mesela SAPPHIRE 6950 GIGABYTE 6950'den biraz daha pahalı. Nedeni SAPPHIRE'nin AMD kartlarını ustaca üretmesi. Bundada ZOTAC'ın GIGABYTE'i kalite olarak geçtiğini görüyoruz. Yani tek ekran kartı markasına çalışan markalar daha iyi ekran kartları üretir. Yani önerdiğim linkteki ekran kartını almanı tavsiye ederim gördün zaten adamın crysis 2 yi hardcore ayarlarla nasıl oynadığını. Keyfine göre overclock yap yada yapma. Ama yapmanı tavsiye ederim. Vatan Computer'a gir . Ekran kartlarında ZOTAC'a tıkla bide Sapphire'ye tıkla. Hangi ekran kartları geliyor bak. O zaman daha iyi anlarsınusta şimdi benim GIGABYTE GTX 460 ı en sevdiğim yanı çift fanı olması bizim buralar yazları bayağı ısınıyor e kart ısınınca kasmalar meydana geliyor..ama ZOTAC GTX460 SE kartında tek fan var onun için biraz soğuk baktım açıkçası..ama eğer sen ZOTAC GTX460 SE öneriyorsan senin tavsiyeni dinlerim .birde anakartıma uyar hehalde değil mi?
Evet inceledim uyar. Zotac'a O/C yap diye boşuna demiyoruz işte ısınmaz o zaman hiç :)
Kart olarak kesinlikle 6850 modelini tercih etmelisin.
psu olarakta 500watt ve üzeri.
piyasada 90TL'ye alabileceğin en iyi psu Fsp Saga II 500watt'dır.
Önemli değil. Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
İkinci linkteki ekran kartının bellek ve çekirdek hızı daha fazla. Bu yüzde ilk linktekinden biraz daha gelişmiş bir ekran kartıdır
Anakarta uyar tabiki de ben monitörüne uyar mı uymaz mı onu bilmiyorum pek monitörlerle uzaktan yakından alakam yok. Sipariş ettirmeyeceksen git kendin göster orda yada bir bilgisayarcıya götür oraya sor . Anlamıyorum pek o tarafları ama sisteme uyar. Sağlam bir psu alman yararına olur
Anakarta uyar tabiki de ben monitörüne uyar mı uymaz mı onu bilmiyorum pek monitörlerle uzaktan yakından alakam yok. Sipariş ettirmeyeceksen git kendin göster orda yada bir bilgisayarcıya götür oraya sor . Anlamıyorum pek o tarafları ama sisteme uyar. Sağlam bir psu alman yararınahigh power 600 w yeterli olur herhalde .birde monitöre bir ucu vga diğer ucu dvı olan kablolardan alırımSon Düzenleme: oossmmaan ~ 09 Mart 2011 23:27
Evet olur. Ama gelecekte diğer donanımlardan da değiştirmek istersen güzel bir 700 W öneririm ama yeterli olur 600W
ilk başta fsp 700 w almayı düşünüyordum..[url=../kisisel/191158/]niko6185[/url] adlı arkadaşın önerisi ile high power 600 w düşünmeye başladım..sizce hangisi...
- 1
- 2