Ufuks arkadaşım kartın hayırlı olsun.
Ekran Kartı tavsiyesi
Sagol kardeşim cok yardımını gördüm bu işte.
Ben kartı kasana takmadan hayırlı olsun demiycem..:))
Belki kafa buluyon..:)) Şakka:D
Evet kekledim sizi.Kartı kasaya takabilecek miyim.Problem orda.Takacam calıscak mı?Ben biraz sanssız adamım problem cıkması muhtemel.
ya bu sapphire ile diğer markalar arasında aynı üründe ciddi fiyat farklari var ben bu olayı çözebilmiş değilim.
Durun arkadaşlar Ufuks'un mutluluğunu bozmayın. Allah sevdiğine kavuştursun tekrar.
ferrarili adamya bu sapphire ile diğer markalar arasında aynı üründe ciddi fiyat farklari var ben bu olayı çözebilmiş değilim.Şişt ne diyon sen.Valla kartıma laf söyleyenin alnını karışlarım.Kötümü diyosun şimdi.Sen nereliydin bakim adres ver
Yalnız arkadaşlar konu geyiğe döndü.Varsın böyle devam etsin.
Ya Ufuks'cum şuraya bi resmini koyda bizler de bakıp bakıp iç geçirelim.
ben koysam olmaz mi nede olsa ayni kart sayilir.
oyunlarslideşovben koysam olmaz mi nede olsa ayni kart sayilir.Alo orda dur bakalım.Nerde aynı kart.Gto2 ne len.Benim kartım senin kartı mahveder.Kartına söle akıllı olsun.
ufuksEvet kekledim sizi.Kartı kasaya takabilecek miyim.Problem orda.Takacam calıscak mı?Ben biraz sanssız adamım problem cıkması muhtemel.son nokta: hayirli olsun yeni VGA. Allah anakartli islemcili buyutsun.sanssiz isen kart geldiginde takmadan once abdest falan al...
egemengigasanssiz isen kart geldiginde takmadan once abdest falan al...Son Düzenleme: oyunlarslideşov ~ 13 Nisan 2006 17:20
valla ben gto2 den gayet memnunum nfs most wanted de 1024x768 de aa kapalı diger tüm
ayarlar kökleme fps çogu zaman 50-60 arası bazen 40 a düşüyor gördügüm en düşük fps 32 idi
60 FPS süperrrrrrrrr.......
Kart kesinlikle overclockludur..
oyunlarslideşov o kartı overclock yapmadan duramadı aldığından beri..:))
CU_GS7Kart kesinlikle overclockludur..Değildir bence cünkü fanı bozuktu.Oynamayacam bi daha diyordu.
oyunlarslideşov o kartı overclock yapmadan duramadı aldığından beri..:))
Fanı halletti o..
Anakarttan bi şekilde kabloyla fanı çalıştırdı..
Abi anlamıyorum ya! Nasıl 6600'le call of duty'i en iyi görüntü kalitesinde oynayamıyorsun. Bende Leadtek fx5700 LE var (overclock'lu) babalar gibi doom3 ve bir iki nadir oyun hariç küçük bi takılma bile yaşamıyorum. Daha demin Call of Duty2 oynuyodum babalar gibi en iyi görüntü kalitesinde en ufak bi takılma bile yaşamadım. Ama ben senin yerinde olsam x850 yerine radeon x1600 XT alırdım. İyi bir soğutucu ve overclock'la çok çok daha iyi bir performans alırdın x850'den
Sistemim: P4 2.8 - 3.2 (overclocklu) leadtek fx5700 LE 1 gb. kingston ram Asus i865p anakart.
Arkadaşlar kartım geldi.Taktım 3D mark 2005 testi yapıyorum.Ve kart aşırı ısınmya baslıyor.Fps 40tan 5e kadar düşüyor.Bunun nedenini bilen var mı?Power yetmiyo olabilir mi?450 watt power var ama gercek değildir bence.
kaç puan aldın. 6000 civarında puan alabiliyorsan sorun
yok 3dmark05 de fps 5 inde altına inebiliyor
nitekim cpu testleri öyle
overclocklu olarak verdigim degerlerdi nfs most wanted
deki fps degerleri