Arkadaşlar düşündüm taşındım ekran kartını değiştirmeye karar verdim.Sistemim P4 3.2 Gigabyte 8I945PG 2Gb DDR2 ram.Bu sisteme göre iyi performans verecek bi kart tavsiye edin.350 YTLyi gecmesin ve beni en az 3sene idare etsin.6600 ekran kartım vardı.Beni iyice sıkıntıya sokmaya basladı.Simdide tesekkürle.Bi de untmadan online alışveriş yapacam.Hangi siteden alayım kartı.
Ekran Kartı tavsiyesi
KDV dahil 350YTL ye seni en az 3 sene idare edecek kart bulmak cok zor. ust seviye bir kart alirsan 3 sene idare eder. zamaninda FX5900ultra alanlar bile sikayet etmeye baslamislardir... ATI den en az x1800 serisi, nvidia dan en az 7800 serisi lazim sana. 350YTL ye alabilecegin en iyi ekran kartlari:
nvidia:
javascript:pencere_ac('http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=vVZLSbtf29ADv60myj5vTKsiiN3PgiCCDP4cCo2ziE5owBz7go&ad=ekran_karti&ur_no=662');
ATI:
javascript:pencere_ac('http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=vVZLSbtf29ADv60myj5vTKsiiN3PgiCCDP4cCo2ziE5owBz7go&ad=ekran_karti&ur_no=488');
Egemengiga sagol önerin için.Ama Gto2 overclock ile x850xt performansı veriyo diyolar.Neden o kadar para vereyim.Sence de öyle değil mi?bide pc labda http://www.hepsiburada.com/produ ... 1&productid=bd91092 bu kartı fiyat performans birincisi secmişler bu nasıl?
X800XL ice turbo 256 mb var bende tahminim beni rahat 2 sene goturcegi seklinde.X850Xt de guzel bi karttır ve o*c yapmadan da epey bi süre seni goturur.merak etme.
ufuksEgemengiga sagol önerin için.Ama Gto2 overclock ile x850xt performansı veriyo diyolar.Neden o kadar para vereyim.Sence de öyle değil mi?bide pc labda http://www.hepsiburada.com/produ ... 1&productid=bd91092 bu kartı fiyat performans birincisi secmişler bu nasıl?Abi zaten pek bi fiyat farkı yok x850xt gto2 den üstün bir kart sana kesinlikle x850xt yi tavsiye ederim. x1800xl nin fiyatı düşmeseydi bende x850xt alıcaktım.Sapphire X800 GTO2 210$
Sapphire x850xt 245$Not: Mavi Bilgisayar dan ekran kartlarını takip edebilirsin stokları ve içerikleride oldukça zengin. Ayrıca parçalarla ilgili yorumlarda var.
yeni çıkacak olan 7600 gt ler var o fiyata satılacaklar büyük ihtimalle .alabilirsin elindeki kartın en az iki katı performans verir.
ferrarili adamyeni çıkacak olan 7600 gt ler var o fiyata satılacaklar büyük ihtimalle .alabilirsin elindeki kartın en az iki katı performans verir.Elimdeki kartın 2 katı performan vercekse değiştirmem ki
benim imzamdaki kartı al fiyat olarak 350 falan tutar.
ufuksufuks güzel kardeşim ne bekliyorsun yani 350 milyona 6600 den 5 kat performans veren kart mı bulacaksınferrarili adamyeni çıkacak olan 7600 gt ler var o fiyata satılacaklar büyük ihtimalle .alabilirsin elindeki kartın en az iki katı performans verir.Elimdeki kartın 2 katı performan vercekse değiştirmemben sana bi örnek vereyim bugün 6600 gt ler 150 dolar civarı 7800 gt ler ise 400 dolar ve 6600gt den iki kat performans veriyor daha fazla değil.
Arkadasım 7600gtler 128 bit olarak geldi.Ne bileyim pek güvenemedim.Zaten siparişi verdim.X850xt aldım.Hepsiburadadan aldım kac günde gelir.Siparişiniz onay bekliyor felan diyo.Bilgisi olan varmı işleyiş hakkında
128 bit olması bir şet değiştirmiyor x850xt den az bir şey geri bir kart ama 7xx serisi kart olduğundan yeni teknolojileri destekliyor ama seçtiğin kartta iyi
Ufuks arkadaşım bence acele ediyorsun. 6600'ünle idare et derim. Her oyunu çalıştırıyor. Ben de 6600 kullanıyorum gayet te memnunum. Hem Üst modellerin fiyatları da oturmuş olur bence.
Son karar senin...
make-believeUfuks arkadaşım bence acele ediyorsun. 6600'ünle idare et derim. Her oyunu çalıştırıyor. Ben de 6600 kullanıyorum gayet te memnunum. Hem Üst modellerin fiyatları da oturmuş olur bence.Ya fx6600 yeterli degil yaw.Ne zaman ki Call of Dutyde tam verim alamadım vede 3d markda 1500 aldım.Şalterlerim attı.Son karar senin...
ufuksyeni oyunlar için düz 6600 bencede yeterli değilmake-believeUfuks arkadaşım bence acele ediyorsun. 6600'ünle idare et derim. Her oyunu çalıştırıyor. Ben de 6600 kullanıyorum gayet te memnunum. Hem Üst modellerin fiyatları da oturmuş olur bence.Ya fx6600 yeterli degil yaw.Ne zaman ki Call of Dutyde tam verim alamadım vede 3d markda 1500 aldım.Şalterlerim attı.Son karar senin...
ama çözünürlüğü düşürürsen belki
Cözünürlügü düsürdükten sonrada zevki kalmıyo.Yok baba teknolojinin ezemediği insan yok.
Öyle ama kendimizi de her çıkan oyuna göre şekillendirecek olursak altı ayda bir ekran kartı satın almak durumunda kalırız. Bakın ben de detay hastasıyımdır oyunlarda ama, çözünürlüğü de zaman zaman biraz azaltmanın bir sakıncası yok diyorum.
Şimdi aslında biz oyun düşkünlerinin yumuşak karnı da bu zaten.Oyun geliştiricilerle, grafik kartı üreticileri anlaşmalı çalışıyorlar. X oyun yapımcısı firma, Nvidia'yla anlaşıyor, ve beklenen o muhteşem oyunu en düst düzey ve gelişmiş grafiklerle oynamak için falan modeli şiddetle tavsiye ediyor. Bu kısır döngünün sonu yok Ufuks arkadaşım. Altı ay sonra da yeni kartını gör bak beğenmeyeceksin. Çünkü her yeni oyunda ve oyun motorunda adamlar aynı 'oyunu' oynuyor biz kullanıcılara.
Arkadaşlar bana hepsiburada comdan alışveriş yapan lazım.
amcam bi web kamerası aldı 3 günde geli hepsiburadadan.
oyunlarslideşovamcam bi web kamerası aldı 3 günde geli hepsiburadadan.Arayıp sordular mı?Bnede şimdi siparişiniz güvenlik sürecinden geciyor flan diyo.
hiç kimseyi aramadık kimsede bizi aramadı.
ufuksArkadaşlar bana hepsiburada comdan alışveriş yapan lazım.Bence 1 hafta içinde gelir..
en geç 3 günde kargoya veriyorlar kargoya 1 gün sonra verseler kargo da 2 gün sonra
getirse al sana 3 gün 1 hafta gecikecegini sanmam
Hayırlı olsun ufuks, o sisteme o kart çok güzel oldu. Ne de olsa satın aldığın kart yaşayan bir efsane!