Evet arkadaşlar 2gün önce ekran kartımı bozmuş bulunmaktayım onun için yeni bir ekran kartı alıcam bütçem 500 lira önerilirinizi bekliyorum.
cpu:intel quad @9650
ram:4gb
anakart:gigabyte ep35c-ddr3
psu:400w
Evet arkadaşlar 2gün önce ekran kartımı bozmuş bulunmaktayım onun için yeni bir ekran kartı alıcam bütçem 500 lira önerilirinizi bekliyorum.
cpu:intel quad @9650
ram:4gb
anakart:gigabyte ep35c-ddr3
psu:400w
ekran kartın neden bozuldu?????
bu alacağında bozulursa 500 lira cöp olur..bence daha ucuz bir seylere bak
Yeni PSU da almalısınız.
Ben 600W önerdim.Belki şu anlık çok gelebilir.500W da yeter.Ama 600W alarak geleceğe de yatırım yapacaksınız.İleride yeni kart aldığınızda PSU almak zorunda kalmazsınız.
HIS HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı
HIGH POWER HIGH PERFORMANCE 600W GÜÇ KAYNAĞI
5770 yerine 5830 da alınabilir aslında...
yanlız şöyle bi durum var ben direk toptan fiyatından alacağım için ordaki fiyatlarla arasında 70-80lira oynayabilir demi ?
asus vento kasa ile gelen asus marka psu
tamam tşk ederim hepinizi kararımı vericem yarın =)
2. seçeneğin ekran kartı daha iyi be yeni nesil.
Bu yüzden 2. seçenek. Ama PSU olarak önerdiğim High Power 600W al.
Bir önceki mesajımdaki 2 donanım en uygunu.Ekran kartını istersen Vapor-X'te alabilirsin.Ama normal 5770'lere göre daha pahalıdır.Saat hızı birazcık daha yüksektir.
2. seçeneğin ekran kartı daha iyi be yeni nesil.zaten benm dediğim ekran kartı da SAPPHIRE HD5770 Vapor-X GDDR5 1GB
Bu yüzden 2. seçenek. Ama PSU olarak önerdiğim High Power 600W al.
Bir önceki mesajımdaki 2 donanım en uygunu.Ekran kartını istersen Vapor-X'te alabilirsin.Ama normal 5770'lere göre daha pahalıdır.Saat hızı birazcık daha yüksektir.
babam karne hediyesi olarak hd5870 aldı ama psu yok 400W la idare ediyoruz :D
500 Watt Fsp PSu ile 9800 GT güzel bi seçim olur ;)