Y.İ.Ğ.İ.D.O. arkadaşım verdiğin bilgiler icin gercekten tesekkür ederim bu konuda baya bi bilgin olduğu ortada gelelım benım asıl sorunuma bu konuda da yardım edebileceğine inanıyorum:D
aslında ekran kartına 500 hatta 700-800 lira bile verebilirim ama ne kadar veririm!! teknoloji konusunda tatminkar bi insanım yukarıda ki bilgisayarı bir bucuk sene evvel 450 liraya topladım (monitor kasa ıvır zıvırı zaten bende vardı) ve bu sure zarfında on bord ekran kartıyla idare ettim ( dedim tatminkarım:D)
kasayı topladığımda palit 9600gt ddr3 ekran kartı almaya karar vermiştim ama masallah piyasa cok hızlı değişiyo:D kartın fiyatı o zaman 200 lira civarı olduğu icin bende 200 liralık kart alayım dedim. zaten diğer parcalar 450 liraykan ekran kartına daha fazla vermek cok da mantıklı gelmiyor
ayrıca anakartın işlemcinin sınırları belli su anda iyi bi ekran kartı alsam bile daha sonra işlemcim geri kalıcak yeni işlemci alıcam anakartla uymuycak yeni anakart almak gerekicek yani ekran kartı haric butun parcaları değistirecem hatta bi sure sonra ekran kartını bile değistirmem gerekicek
yani aslında sunu istiyorum sistemimi değistirmeye karar verdiğimde ekran kartımı da değistireyim. yuksek bi ekran kartı alırsam bunu gelecekte değistirmek istemem aslında istediğim sey verdiğim paradan optimum faydayı almak
sen benim yerimde olsaydın(tatminkar olduğumu unutma:D) nasıl bi ekran kartı alırdın 255 lira gts250+psu ya mı verirdin yoksa 120 lira hd5570 mi yoksa farklı bi ekran kartı mı alırdın
bi de oyun performansları konusunda biraz yardım edersen sevinirim (uzun oldu biraz kusura bakma artık:D)