Arkadaşlar Hepinize Merhaba Şu anda Kullandığım Ekran Kartı Geforce 8500 Gt 512mb ve Yeni Bir Ekran Kartı Alıp iki Kartı Crossfire olarak çalıştırmayı düşünüyorum anakartım gigabyte GA-965P-DS4 yaptığım araştırmalar sonucu pci express 16 desteğine sahip olan anakartım PCI-E x16 2.0 kartlarını çalıştırabiliyormuş benim bütçem 100 lira ile 250 lira arasında şimdi benim sorunum şu anki ekran kartının yanına hangi pci 2.0 ekran kartını almalıyım ve crossfire olarak sorunsuz çalışsın ? güç kaynağı 350 w Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.
Ekran Kartı Tavsiyesi
SLI için yüksek güçlü psu ya ihtiyac var ve çift ekran kartı çift işlmci gibi performansı 2ye katlamıyo %20 civarı bi performans arttırıyo nvida bi kart daha alcan da acaba elindekini 2. elden satıp biraz daha üst düzey kart alsan tek kartta daha net bi performans alırmısın die bi soru takıldı aklıma
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Doğru Söylüyorsun muhammed saol yorumun için tavsiye edeceğin 300 , 350 tl'ye herhangi bir kart varsa onu alayım benim almak istediğim kart Sapphire Ati HD5770 1GB 128Bit GDDR5 ama içimdeki ses de nvidia chipsetli bir kart al diyo ama nvidia lar da biraz tuzlu benim en fazla ayırabileceğim para 300 veya 350 TL Senin Tavsiye Edeceğin Bir Kart Varmı?