Arkadaşın bilgisayarında onun bilgisayarınıda ben topladım ya neyse. ASUS P4P800E Deluxe bu ekran kartını değiştirmek isiyor. Doğal olarak AGP ekran kartı lazım. Evet tavsiyeler. Şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartı Tavsiyesi
Ayrıca Call of Duty 4 ve Crysis atık normal ayarlarda çalıştıran pek sanmıyorum ama nvidia olursa daha iyi olur takıntsı var.
CoD cok fazla gereksinim isteyen bır oyun degıl.Crysıs'ı AGP'de adam gibi oynamayı unutsun. 8800Ultrayı kasan bır oyun AGP'de herhalde sürünür..
sapphire 1950pro var şu anda AGP de en iyi dx9 kartı o..yani türkiyede bulunan sanırım o var..1950XT de var ama türkiyede var mı bilmiyorum...
Vardır ama ikinci elde bulabılırsın. AGP slotlu Dx10 destekleyen kartlara bel bağlama bence...
Borga-xVardır ama ikinci elde bulabılırsın. AGP slotlu Dx10 destekleyen kartlara bel bağlama bence...evet bencede çok doğr.ayrıca agpde ddr400 kullanılıyor..dx10 u vistada kullanabilirsiniz..vistanında ram ihtiyacı artık 2gb oldu..bence ddr400 bir sisteme 2gb yatırım yapmak akıl karı değil..onun yerine sistemi komple değiştirin ve bekleyin derim..
arkadaşın ve benim bütçem çok iyi ekran kartındaki gelişmeler çok hızlı oluyor. bu yüzden bekliyorum. ama geçici olarak bir ekran kartı istiyorum.
HD3850 kartı sana uyar mı bilmem ama bir CF ile PC en coşabilir.
HD3850'nin AGP'si çıkıcakmış sanırsam bekleme şansınız varsa o iyi gider size
arkaşlarında dediği gibi shipden duyduğum kadarıyla HD3850 AGP için çıkacak.onu alması en mantıklı gibi geldi bana.agp için başka zaten yeni çıkanlardan yok.bu söylediğim haricinde
Ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı?