Benim Nvdia 8600 Gt ekran kartım var oyun oynamak için yeterli olmadığını düşünüyorum 250 ytl kadar bütçem var Sizce crysisi full çözünürlükte oynamak için hangi ekran kartını almalıyım
ekran kartı tavsiyesi
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim tavsiye ettikleriniz içinde en iyisi hangisi
9800GT iyiidr fakat http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... 800gt-334-5901.html biraz daha ekleyebiliyorsan zotac amp serisi öneririm
http://www.exa.com.tr/zotac/ekra ... 800gt-334-5901.html
evet biraz daha verip amp modelini al derim
Arkadaşların hepsinin söyledikleri kartlar çok güzel yalnız bir şeyi unutmuşlar. 250tl civarı bir kartla Crysis'i full oynaman imkansız.
Not: Full Çözünürlük dediğin zaman monitörün kadlırdığı son seviye çzöünürlük ve high ayarlardan bahsediyorsun diye anlayıp ona göre yorum yaptım
evet eğer bütceni biraz daha arttırsan ahmet79 un söylediğini alman daha iyi olacaktır. ama bütceni arttıramassan bence en iyisi budur:
PALIT NVIDIA 9800GT 512MB 256BIT DDR3
Ayrıca şu an için çok iyi bir indirimde olduğu mağaza.
- stokta görünmediğine bakma telefonla sorduğunda olduğunu göreceksin. Yine de yoksa,
Eğer ki bulamazsan HD 4850 modelini al.Kesinlikle vereceğin paraya değecek kart ve oyun oynarken, HD video izlerken ve HDMI bağlantılı TV ile uyumu görünce verdiğin kararın ne kadar isabetli olduğunu göreceksin.
tavsiye ettiğiniz modeller Asus EN8600 GT den daha mı iyi
hd 4850 en iyi ekran kartı mı onun fiyatı ne kadar
8600GT eskide kaldı :=) şu an kullandığım kartta o zaten HD4850 290-350 arasında değişiyor ...
9800GT de alabilirsin HD4850 de ama daha düşük fiyat istiyorsan HD4830 senin istediğin performansı karşılar
E8600GT yi unut sen gitti firar etti öldü :) Çok eskidi bu modeller ondan çok daha iyi
tavsiyeler gayet yerinde olmuş
ama arkdaşın 250 ytl e kart alıp crysis i full çözünrülüklü oynamak istediğine göre, sanırım çok iyi bir sistemi var.
çünkü oyun sadecee ekran kartı ile oynanmıyor bunu için çok iyi bir işlemci ve RAM de gerekir.
bence en uygunları orta seviye olarak;
HD4850 veya Zotac 9800 GTX+
ama full çözünürlükle oynaya bilirmisin onu bilemem , NORMAL değerlerde belki olabilir.
benim sitemde çok iyi deil ama zaten normalde kasmadan crysisi oynayabiliyorum
bilgisayarımın özelliklerini yazmamda fayda var
intel core 2 duo 2.66 ghz
ram 2.2 4gb 667 mgz kingston
nvdia en8600 gt 512 mg
anakart asus p5k se
xxridebenim sitemde çok iyi deil ama zaten normalde kasmadan crysisi oynayabiliyorumyada crysisi parası önemli değil full de açabilcek ekran kartı söyler misiniz
bilgisayarımın özelliklerini yazmamda fayda varintel core 2 duo 2.66 ghz
ram 2.2 4gb 667 mgz kingston
nvdia en8600 gt 512 mg
anakart asus p5k