işlemci:Intel(R)CPU 2140 @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
ram : 2gb
psu:400w 28A
anakart : msıp4m890/900m2
maksimum 180tl fiyatında ekran kartı önerebilirmisiniz
cevaplarınız için teşekkür ederim
işlemci:Intel(R)CPU 2140 @ 1.60GHz (2 CPUs), ~1.6GHz
ram : 2gb
psu:400w 28A
anakart : msıp4m890/900m2
maksimum 180tl fiyatında ekran kartı önerebilirmisiniz
cevaplarınız için teşekkür ederim
PRensibimdir Satanlara yardım etmiyorum diyebilirmiyim?
Ahmet79 arkadaşım bu kartı alabileceğim başka güvenli bi site varmı acaba ?
http://www.hepsiburada.com/sapph ... 4&productid=bd52446
ama exa da daha uygundur.
aynı kart gold bilgisayarda da var ben ordan aldım vatan'dan da alabilirsin
eğer sende benim gibysen(internetten alışveriş yapmaktan korkuyorsan)
vatandan:: veya gold bilgisayardan:: alabilirsin ahmet abinin önerdiği kart gerçekten çok güzel bende yeni aldım aynısından gayet güzel hiçbir sorun çıkmadı vatan bilgisayarda gold bilgisayarda getirtiyor
yanlız bunlar eski tasarım kapalı fan benim önerdiğimin soğutması daha iyi.
saollun arkadşlar bu ayın sonunda almayı düşünüyürom zaten böle onbordla ugraşmak ıstemıyorum artık hiç bişe kaldırmıoo zaten bunu alıp keyfime bakıcam :D bi sorun yaşamam inş.
ahmet79yanlız bunlar eski tasarım kapalı fan benim önerdiğimin soğutması daha iyi.yok ahmet abi ben gold'dan aldım getirdikleri açık fan alırken ordaki yetkililere bende sordumda onu sitedeki resme bakma sen zaten bizde onu getirtecez dedi yani vatanı bilmiyorum ama gold'daki exa'dakinin aynısı
yha bu açık kapalı fan olması performansını etkılermiii ??
o zaman iyidir, bi daha görürsen söyle resimleri değiştirsinler ona göre öneri yapıyoruz bizde burda:)
black_satanyha bu açık kapalı fan olması performansını etkılermiii ??fanı açık olanın soğutması daha iyi yani çok fazla fark olmasada daha az ısınır buna bağlı olarakta daha performanslı ve stabil çalışır.
soğutmayı etkiler dolayısıyla performansı etkiler uzun süre oynadığın oyunlarda performans düşüklüğü yaşarsın o yüzden ona dikkat et
yani açık fanlı olandan alıyım dimi çünkü ekran kartını alınca sorun yaşamak ıstemıyorumda :D o yüzden icene sorıyım
bak resminide ekledim bunu yazıcıdan çıktı al alacağın yere git adama deki bunun aynısını ver heeeyyyyt:..)))
heeeyyyyttt xD saolun peki bn bu ürünü hepsiburadadan alsam bana yamuk yapıp kapalı fanlı olandan felan göndermezler dimi :D
orada daha pahalı ya exa'dan yada gold'dan al.
evet nakit olarak gold'da en uygun.
ok saolun güvenilir ucuz zaten kredi kartıyla alcam sorun olmaz büyük bi ihtimal inşş :D yha daha ilk kez internetten alışveriş yapcamda açıkcası biraz korkuyorum bşiy olursa die
sağlam yerlerden aldığın sürece kolay kolay bi şey olmaz, ama dandik bilmediğin sitelerden uzak dur o kadarı yeter.
saolun arkdşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim .... xD
şifreni çalarlarsa boku yersin bence yakın bir bilgisayarcıya git o resmide çıktı al onu gösterip aynısından alırsın :D
güvenilir sitelerden alındığı zaman sorun çıkacağını sanmıyorum ayrıca bu kart bilgisayarcılarda en az 20tl daha pahalı örnek olarak zotac 9800gt amp! bilgisayarcılarda 165$+kdv fakat exa'da 152$+kdv
yinede kartınızı internetten alışveriş yapmadan önce eğer bankanızın uygulaması varsa 3D security sistemine kayıt ettirin ayrıca şifrenizi girmeden önce bilgisayarınızda trojan olmadığından emin olun (kaptanos abi söylemişti galiba)