ekran karti temizleme mahvolduk :(:(

Banned
15-12-2010, 00:36   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
688 mesaj

arkadaslar ekran kartim gtx 260 amp2  crysisi gittim orjinal olarak aldim ve oyuna girdm tum ayarlari very high yaptim oynuyorum gayette guzel 30 fps altina dusmuyor fakat  gel gelelim oyunda sadece bir bolumde oyle hayvanca kasiyor ki boyle mouse oynanmiycak sekilde  ama diger hicbir bolumde bu olmadi ayrica silahi hareket ettrdigimde  goruntu tuhaflasyr bazi nesneler kayboluyor yani alcgnz o koy bolumunde rahat oynayamadim  diger turlu oyunu bitrdm very high de simdi soruma gelicek olursak b

ben bu bekran kartini soktum komple fanini temizledim termal macuunu ise yeni aldigim gumus alasimli vatan bilgisayardan almistim onu surdum sonra tekrar taktim birlestirdim  bu arada herseyi tam taktim hicbir sorun yok sadece bir yerde bi tane termal banti  dusmus ama kucuk bi chipsetin ustune herneyse onu koymarak birlestirdim yani hepsinde termal bant var bir tansinde yok herneyse taltim pc ye calistirdim oyle goruntu falan hic bozulmadi sicaklik ise masausutundeyken 35 derece oyundayken fani %100 yapinca 55 dereceye ckmyr crysis very high de arkadaslar bu termal bant bana ileride bir sorun cikartir mi yani zarar veriri mi ve de garanti disi kalmismidir ekran kartim yalama yapmadim vidalari

mcafee23 ayrılmıştır
15-12-2010, 01:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

garantiye giderse anlaşılabilir ama bu bant yüzünden 3-5 derece sıcaklık artışından başka bant yüzünden  hiçbirşey olmaz

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 15 Aralık 2010 01:11
Banned
15-12-2010, 01:27   |  #3  
OP Banlandı
688 mesaj

cevabin icin tesekkurler mcafee23  eskisinde masausutundeyken sicaklik 44 dereceydi simdi ise 5 derece dusmus simdi 39 38 arasi degsyr oyunda da fark etti bu crysis gibi oyunu  very highde oynarken 55 derece gayet normal ama iste kafam karisti kucucuk bir bant erce parmagimin tirnagindan daha kucuktu bellkelerin degil baska birseyin di ama anlayamadim herneyse inslh sorun cimkmaz ama sicakligin dustugunu soyleyebilrm bu arada oyunun yamalarini kurmammsitim  eger ileride soun cikarsa garantiyi arayip derim ben ne acmasi dokunmadim bile ekran kartina diye  :) bir defa yollamistim garantiye ondan olabilir derim :D

dabbe1
15-12-2010, 17:02   |  #4  
dabbe1 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
2,665 mesaj

bir sorun olmaz... fabrikasında düşmüş olabilirdi... onu mazeret olarak kullanmazlar...

Banned
16-12-2010, 03:52   |  #5  
OP Banlandı
688 mesaj

cok saolun arkadaslar cevaplariniz icin