arkadaslar ekran kartim gtx 260 amp2 crysisi gittim orjinal olarak aldim ve oyuna girdm tum ayarlari very high yaptim oynuyorum gayette guzel 30 fps altina dusmuyor fakat gel gelelim oyunda sadece bir bolumde oyle hayvanca kasiyor ki boyle mouse oynanmiycak sekilde ama diger hicbir bolumde bu olmadi ayrica silahi hareket ettrdigimde goruntu tuhaflasyr bazi nesneler kayboluyor yani alcgnz o koy bolumunde rahat oynayamadim diger turlu oyunu bitrdm very high de simdi soruma gelicek olursak b
ben bu bekran kartini soktum komple fanini temizledim termal macuunu ise yeni aldigim gumus alasimli vatan bilgisayardan almistim onu surdum sonra tekrar taktim birlestirdim bu arada herseyi tam taktim hicbir sorun yok sadece bir yerde bi tane termal banti dusmus ama kucuk bi chipsetin ustune herneyse onu koymarak birlestirdim yani hepsinde termal bant var bir tansinde yok herneyse taltim pc ye calistirdim oyle goruntu falan hic bozulmadi sicaklik ise masausutundeyken 35 derece oyundayken fani %100 yapinca 55 dereceye ckmyr crysis very high de arkadaslar bu termal bant bana ileride bir sorun cikartir mi yani zarar veriri mi ve de garanti disi kalmismidir ekran kartim yalama yapmadim vidalari