sapphire x850xt asus p5ld2 se ve pentium d işlemciyle uyum sağlarmı
Ekran kartı ve anakart uyum sorunu
p5Ld2 de pentium D isLemci kuLLanabiLiyorsun. denedim onayLadim. ekran kartini denemedim. ama sorun cikartacagini sanmiyorum... kuLLanabiLirsin bence...
Recep BaltaşLütfen açtiğimiz konu başlıkları konunn içeriği ile alaklı olsun.aciLan konu basLigi konunun icerigi iLe gayet aLakaLi gorunuyor gibi geLdi...anakart ve isLemciyLe iLgiLi bir soru goruyorum... anakart ve isLemci konusunun aLtinda... cevapta gayet guzeLmis.. ben yazdim diye soyLemiyorum...
Anakart İşlemci seçimin güzel Ekran kartı olarak sapphire Atinin Ekran kartlarında en iyi Ekran kartı çıkaran firması, Fakat Asus anakart kullanacak isen Asus un Ax850xt model ekran kartını tavsiye ederim, sebebi ise Asus anakartlarda kendi ekran kartını ile kullanıldığında ekran kartının kullandığı veri yollarında çakışma sıkıntısının olmamasıdır. veri yollarında yaşacağın sıkıntı makinende işlemciye aşırı yük ve artı buna mütakip ısınma sıkıntısı yaşatabilir. Yalnız Ekran kartı ile birlikte verilen soğutma mekanizması yetersiz. Gerek duyar isen Zalman marka ekran kartı soğutucusu almanı da ayrıca tavsiye ederim
arkadaşlar yanıtlarınız için teşekkürler
SMK BiLiSiMİyi güzel de ya moderatör düzeltti..Recep BaltaşLütfen açtiğimiz konu başlıkları konunn içeriği ile alaklı olsun.aciLan konu basLigi konunun icerigi iLe gayet aLakaLi gorunuyor gibi geLdi...anakart ve isLemciyLe iLgiLi bir soru goruyorum... anakart ve isLemci konusunun aLtinda...
Ya da arkadaş bu uyarıdan sonra başlığı değiştirdi..
Bunu niye bi düşünüp değerlendirmedin ki??..:))
Alla alla..