Merhabalar arkadaşlar daha önce de bir konu açmıştım fakat yanlış yere açmış olabilirim o nedenle tekrar buraya açıyorum, Bilgisayarım berbat durumda hiç bir oyunu oynatamıyor neredeyse, battlefield3 ü en düşük ayarlarda bile oynatmaktan aciz.. Bu nedenle donanım takviyesi gerekiyor gerçi anakartım da berbat bir kart ama en azından desteklediği max bileşenleri takıp biraz daha kullanılabilir hale getirmek istiyorum bilgisayarımı. Anakart modelim ecs g31t-m7 .. bu karta uygun güzel denilebilecek oyun oynatabilecek bir ekran kartı arıyorum ve gerekirse tavsiye edilen ekran kartına uygun bir de psu... Elimde Olan Güç kaynağı beş para etmez 300 w 80+ özelliği olmayan sıradan bir psu.
Bilgisayarımın Özellikleri : İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate (64-bit)-İşlemci: IntelPentium Dual Core @2.60 Ghz @2.60 - Anakart: Ecs g31t-m7- Sistem Belleği: 3072 MB - Ekran Kartı: nVidiaGeForce 9300 - Ses Kartı: vıa high definition - Psu 300w markasız çin malı dandik birşey - NOT : Bütçe 300-350 tl
bir de benim işlemci yaklaşık 4-5 senedir kullanılıyor ve ben hiç termal macun sürmedim termal macunu yenilememek işlemci performansına ne ölçüde etki eder. ?