selam arkadaşlar bende nVidia nın 8600GT ekran kartı var oyun oynarken özellikle büyük kapasiteli oyunlar nfs carbon gibi cod5 gibi oyun sürekli donuyo eğer ısrarla devam edersem bu sefer mavi ekranla karşılaşıyorum driverım güncel yeni indirdim acaba ekran kartım mı bozuk şimdiden teşekkürler
Ekran kartı yardım
Merhaba,
Sürücülerinizi güncelleyin ve Kasayı açıp temizlik yapın.
teşekkürler ilginiz için yazıyı inceledim güzel bi çalışma fakat bi çoğunu zaten uyguluyorum yapmadıklarımı da yaptım fakat pek bi değişiklik göremedim format işine gelince şimdilik düşünmüyorum ama son çare olarak mecburen onuda yapıcam gibi gözüküyo tekrar teşekkürler
Bazen yanlış driver yüklemeleride buna sebep olabiliyor. Mesela yüklediğin ses kartı driveri başka markaya aitse oyundan atma ve donmalar yapabiliyor. Benim böyle bir sorunum olmuştu çünkü.
teşşekkürler deneyeceğim fakat büyük ihtimalle o da işe yaramayacaktır çünkü benim sorunum neredeyse 1 yılsır var ve belki düzelir diye ben sürekli driver yüklüyorum ama bakıcam teşekkürler bide benim bi sorum olacak benim bilgisayarımda kaspersky antivirüs var internet korumasıda yapıyo onun üstüne kaspersky internet security kursam daha güvenli olur mu yoksa çakışırlar mı tşk