slm arkadaslar acıl yardım sistem kurmaya çalışıyorum ama ekran kartı konusunda kararsızım en ıyısı olmasını ıstıyorum yuksek performans yakkalamak ıcın tavsiyelerınızı beklıorum..
anakart:MB-INTEL D975XBXLKR, i975X, Dual 2xPCIex16, 1066MHz, DualDDR2-667, 8XSes, GLan, S.ATA, 1394 ram:kingston 1gbDDR2-RAM 533MHz
harddisk:SEAGATE 250 GB, SERIAL ATA IIkasa:Thermaltake Tsunami, VA3000SWA işlemci:intel core2duo 2.4Ghz.ekran kartı ne olmalı sızce sınırları zorlamalıyım benım aklımda olan WINFAST PX7950GX2 QUAD SLI TDH , 1 GB, PCIex16, 7950GX2, DDR3, TV/DVI Out, 512 Bit bu kart var ama daha iyi cozumler ureten arkadasların yardımını beklıorum
ekran kartı yardım??
bir ay sonra alıcamekran kartını onuda solıyım acaba bır ay sonra yenı çıkıcak ekran kartı varmı onuda bılmıorum.napıcam ben off off...gece gunduz aklımda yanlış yapmak ıstemıorum ..
leadtek ve asus suanda testlerde lider. hangisinin fiyati uygunsa onu al. ama leadtek in sogutma sistemi daha basarili bence...
WINFAST PX7950GX2 bu kartın dörtlü slı destegı var gozüküyo bu işlemi yapmak kolaymı nerlerde yapılır :)şımdıden saolun
sanirim 2 ekran karti bir arada oldugu icin SLI yapinca otomatik olarak 4 ekran kartin varmis gibi oluyor. bunun icin ferah ve genis bir kasa lazim. aslinda o kadar para verecegine biraz daha uygun fiyata ekran karti ve fizik karti alirsin. ileride cikacak oyular icin yatirim yapmis olursun. ya da biraz daha bekle 8800 serisinden alirisin.
evet kesinlikle 8800serisini beklicem.
tabii buarada 8800 serinin ilk alınan yurt dısı fiyatını gorunce,ucuzlayacak ekran kartları daha once cıkanlar olucak tabıı, yoksa 8800 serisi el yakacak gibime geliyor 599 euro fiyatıyla dısarıda
Merhaba,
Elimde 1 Aylık 7950GX2 var.Acil nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum.Sıfırı http://www.ideefixe.com/Bilgisay ... FNWSD58111BLKVSQHQR (1381YTL)
850YTTL istiyorum.
Ciddi düşünüyorsan dahada yardımcı olurum.
Mail Adresim:sercanyuksel@hotmail.com