cleverman crysis 3 için tavsiye edilenden bahsetmene gerek yok. Ben minumumdan behsediyorum. Minimum sistem rami 2GB 'dır. Crysis 2'de hiçbir sorun yaşamadık ama hangi konuda bunu söylediniz bilmiyorum. Ram'i dediğim gibi bir dahaki seferde alacağım şuan ekran kartı lazım bana.
"250TL bütçem var demişsin. 124TL+60TL=184TL."
"Peki bu parayı vermek istemiyorsan, neden 250TL bütçem var diyorsun, orasını da anlamadım."
Burada ne diyorsunuz anlamadım. Ben bu parayı veremem filan diye birşey söylemedim ! Nereden öyle bir kanıya vardın acaba?
zafer. elimdeki gtx 650 ekran kartı benim değil bir arkadaşımın. Kendisi şehir dışına çıkarken bana vermişti. Geri döndüğü için geri aldı.O yüzden ekran kartı lazım diyorum yoksa bende biliyorum.
Arkadaşlar söylediklerinizin hepsi DOĞRU fakat ben sistem tavsiyesi istemedim. Yani RAM al, İşlemci al vs. Benim sizden isteiğim tekşey bu anakarta ve sisteme uygun olan çok lüks olmayacak EKRAN KARTI hangisidir? Ben sadece Ekran kartı hakkında bilgilenmek istiyorum. gtx 650 alırım fakat bu sisteme çok lüks. Bu sisteme hangi ekran kartı abartılı olmaz?