arkadaşlar ben ekran kartı almayı düşünüyorum beni oyunlarda 4-5 sene rahatsız etmeyecek ekran kartı önerebilirmisiniz???????
ekran kartı yardım
4-5 sene rahatsiz etmeyecek bir kart olmaz.En iyi kartı alsan en fazla 3 ay sonra yenisi cıkar.
bu anakartı al uzerine 4 tane 3870 tak o zaman belki idare eder.
Eger tek bir kart olsun diyorsan simdi 8800 ultra var.Ama yakında ondan iyi kartlarda cikacak.Ultra dahi alsan seneye belki de ondan sonraki seneye oyunlari full oynayamamaya baslayacaksin.
Tek basina 8800 ultra.Ama bence 3870 cf yap.Hem daha ucuza gelir.Hatta su ocak ve subat ayını bi bekle.G92 Gtsler gelecek.9xxx serisi gelecek.Onlar daha iyi kartlar.
Yav hepsi yalan bilader..daha iyisiymiş benden iyi kimse bilemez o olayı .. bende 6600 LE vardı 3,5 senedir kullanıyorum..haylada kullanıyorum..COD4 ü crysis i bioshock u prostreet i minimumda oynuyorum eğer 800X600 yaparsam mediumda bile oynuyorum..benim sana tavsiyem al bitane 8600GT 812 MB sana en kötü 3-4 sene gider..anakartta önemli deil kasamda 4 senedir 30$ MSI kart var herşey tıkırında .. uyma bunlara para tuzağı bunlar :))
512 Mb olucak yanlıs yazmısım :((
Şimdi salladın arkadaşım... 6600GT vardı bende kart artık çalışmak istemiyordu.. Yanlış bilgi vermeyelım.
Senın soruna gelınce 2 tane 8800GT'de senın ısını gorur SLI bağladınmı değme keyfe.. Ama subat ayında cıkan G92 yongası ilk başlarda cok pahalı olacak bunu da bır dusun
ya vardı işte niye yanlıs bilgilendiriyim ben.şu anda bile 6600 LE var COD4 ü ve crysis i oynuyorum su anda bitirdim hatta sadece patlama sahnelerinde biraz kasıyodu o kadar . ama bu arkadas ille ben directx 10 da oynıcam diyosa ben bişey diyemem ona .. deiştirmeyi düşünüyorum bende 8600 alıcam..bi sorun cıkıcağını sanmıyorum
Arkadaşım Eğer 3-4 senelik bir ekran kartı istiyorsan masrafın çok olması lazım
ya 2 tane 8800 Gt yi SLi'yle ya da 2 tane hd 3870 CF ile kullanacaksın.
Sonr Crysis gibi oyunlarda 2 Gb ram ve iyi bir işlemci ile kasmadan oynayacaksın
Bellek 2 Gb 800 MHz DDR2 olduktan sonra , ekran kartını da en azından şimdilik para-başarım olarak kıyaslayacak olursak 8800Gt en iyisi sanırsam .. Hı ne olur belki 1 sene sonra bu kart aksamaya başlar , bi kart daha alırsın yanına arkadaşların dediği gibi ..
İşlemcin de C2D'lardan olsun ..