saint
dandik psuları kasaya takıpta iki gün sonra kasılmalar başlar artık aranmaya başlarsın rammı az virüsmü var işlemcimi zayıf birde bakmışın ceyranlar gitmiş neyse gelir start tuşuna basıyorsun bi tepki yok ne olduki acvaba fişlermi çıktı oaryı sars burayı sars derken bide bakmışın ana kart yada ekran kartı yanmış 350 watt ile çalışmaz denmiyor sen randıman nedir anlam olarak sana bişey ifade ediyormu arkadaşım kafa ağrı olmadan sistemini keyfini süre süre kullanmak demektir sana göre 200 yada 300 watt yeter.
31.10.2008 Mükemmel bir kart
Bu kartı intel E8200 işlemci , Gigabyte p35 s3g anakart, 2x2 gb ddr2 ram, 2 sata hdd, 1 dvd/rw, 3 adet 80 mm kasa fanı ve Asus 350 w psu ile birlikte kullanıyorum. Psu nun en az 400-450 w olması gerektiği söyleniyordu. Bu yüzden tereddütlerim vardı. Fakat yinede bu kartı aldım ve endişelerimin yersiz olduğunu gördüm. Eğer sizde kaliteli 350w ve üzeri bir psu kullanıyorsanız tereddütsüz alın derim. Crysisi Warheadı 1280 x 1024 high ayarlarda gayet akıcı bir şekilde ve uzun süre oynayabiliyorum. Kartın rengi resimde görüldüğü gibi kırmızı değil mavi. Soğutması da gayet iyi. Boşta 40, yükte 60-65 derece civarlarında ısınıyor. Fanı gayet sessiz. Döndüğünü bile anlamıyorsunuz. Düşünmeden alınabilecek mükemmel bir kart.
Bülent özdemir - Yaş: 35 , MERKEZ/Hakkari/Türkiye
30.10.2008 fevkalade
bence ürün harika süper bi performansı var yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. bir de kutunun üzerinde yanlış hatırlamıyosam min.450w bir enerji istediği yazıyor 350w feel kasada rahatlıkla çalışıyor.crisis i denedim ilk olarak bütün ayarları full olduğunda çok hafif bir görüntü kayması yaptı çok az düşürdüğüm de ise görüntü kalitesi mükemmel sayılabilecek bir sevyede oynadım.ekran kartı alacakların göz önünde bulundurması gereken bir ürün..
tevfik öztürk - Yaş: 24 , ÜNYE/Ordu/Türkiye
26.08.2008 güç kaynağınız yetmez diye korkmayın süper bir kart
Bu kartı tedirginlik içerisinde aldım.450 w güç kaynağı istediği söylentileri dolaşıyordu forumlarda.Kartın kutusunda da 450w gerektiği yazıyor.Akasa 450 w kasa siparişi de verdim hepsiburada dan ,ancak kasa henüz elime geçmedi.Aopen 300 w kasaya taktım kartı anakart asus p5ld2 se 2 dvd sürücü takılı ekstra fanlarım var ama güç kaynağıyla ilgili problemim olmadı.Kasanızı ve güç kaynağınızı değiştirmeden de bu kartı kullanabilirsiniz.Hdd ile uç uca geldi hdd yi bir alt kızağa aldım crysis bile oynuyorun rahatlıkla.Bir ayrıntı daha vereyim kartın rengi kırmızı değil mavi en azından benimki öyle.
Hiç çekinmeden alabilirsiniz
mehmet kaya - Yaş: 31 , HANİ/Diyarbakır/Türkiye
arkadaşın durumuyla aynı..biz değilde kullanmış olanlar sanırım arkadaşa daha yardımcı olacaktır..