Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar
ben yeni bir ekran kartı almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bilgisayarımın özellikleri
cpu:pentium D 2.8ghz çift çekirdek 2x1 mb
mainboard:biostar i945 LGA ddr2
ram:2x1gb kingston 667 mhz ddr2
sabitdisk:160 gb samsung 7200rpm 8m sata
makinanın ddr2 desteği var şimdiki ekran kartım ati 256 mb x550 series 128bit
biraz araştırdım iki tane ekran kartı uygun geldi biri Asus 512 MB EN9500GT 128 bit ddr2 diğeri Asus 512 MB EN8600GT 128 bit ddr2 ama sizlerinde yardım etmesini istiyorum tercihim iyimi daha iyi bir seçenek olabilirmi güncel oyunları rahat oynaya bileceğim bir kart olsun
fiyatı 250'ye kadar olabilir şimdiden teşekkürler
Ekran kartı yardım!
- 1
- 2
tavsiyelerin için teşekkür ederim dün bir tavsiye daha aldım http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1065&uid=100554 hakkında ne düşünüyorsun açıkcası görüntüsü çok heybetli geldi http://img.donanimhaber.com/upfi ... F9AD5468846C5D0.jpg
bu arada psu 450 watt
peki 450 watt psu yetermi sence?
sağolun peki sizce nerden alıyım internetten daha önce hiç alışveriş yapmadım o konuda bilgi verebilirmisiniz birde anakartımın kartı çalıştırmama gibi bir durumu varmı
İnternetten alabilirsin hepsiburada,exa,novabilgisayar,vatanbilgisayar,gigatek,mavibilgisayar bunlar iyi firmalar bunlardan çok rahat alabilirsin
sitelerden fiyatlara bak en ucuzunu seç eğer çevrende bilgisayar parçaları satan yerler varsa oraları da araştır yapabiliyorsan pazarlık vs. :=) elektronik alet aldığında para konusu önemlidir 2 gün sonra 40 tl daha düşüğünü bulursun içine oturur :=) iyi araştır o yüzden
peki anakartımın kartı çalıştırmama gibi bir durumu varmı
yok çalıştırır gerçi işlemcin biraz daha yüksek bir model olsa daha iyi olurdu.
çok sağolun arkadaşlar zotac 9800'ü alıcam galiba yardımlarınız için teşekkürler
Lj.23çok sağolun arkadaşlar zotac 9800'ü alıcam galiba yardımlarınız için teşekkühayırlı olsun diyelim o zaman.
sağol inşallah memnun kalırım hepsiburadadan falan alan arkadaşlar yorum yapmışta beğenmişler iyi bir kartmış
bende aynısını kullanıyorum oldukça da menunum o yüzden gözüm kapalı önerdim zaten.
Ahmet bende kullandığım kartı önersem mi :)) 2600XT
KaptanosAhmet bende kullandığım kartı önersem mi :))
o işlemci ile 9800 GT'den istediğin performansı alamayabilirsin. kartın işlemci limitine takılma durumu var.
yukarda arkadaşların önerdiği gibi HD 3650 veya
senin de yazdığın 9500 GT iyi tercihler olabilir.
hangisini alacaksan hayırlı olsun şimdiden
9800Gt çok daha hayırlı olur işlemci limitine takılsa ne olur. Çok fazla performans farkı yaratmaz sanki hiç zevk lamazmış gibi yazmasak. Kafa karıştırmaya gerek yok
zaten yaza doğru işlemciyide değiştirmeyi düşünüyorm
zotac 9800 amp de hd film izleyebilir miyiz
xxridezotac 9800 amp de hd film izleyebilir
bide direct x 11 desyeği olacak mı
xxridehayır şu anda hiç bir kartta directx 11 desteği yok bu senenin sonunda çıkması bekleniyor o kartların tabi fiyatlarının ilk çıkan kartlar için 1000 lira civarında olacağını da hatırlatayım, daha sonra çıkan orta düzeydeki kartlarda fiyatlarda inecektir ama bunun için 1 sene beklemen gerek.
bide direct x 11 desyeği olacak mı
Kaptanosİnternetten alabilirsin hepsiburada,exa,novabilgisayar,vatanbilgisayar,gigatek,mavibilgisayar bunlar iyi firmalar bunlardan çok rahatexa'dan alıcam galibada daha önce alışveriş yaptınızmı exa'dan kredi kartıyla kredi kartı nosunu verip limiti doldurmayalımSon Düzenleme: Lj.23 ~ 29 Ocak 2009 22:19
- 1
- 2