OnlyMannhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/manual/ga-8vm800pmd-775.html dresinden kullanım klavuzunu incelermisiniz?siteye girince donuyor downloading diyor bazı serverler hiç çalışmıyor erişen versa biyere upload etsingüncel:
Orda bios bilgilerinde anlatılıyordur. biosu ordaki ekranlarla karşılaştırarak gidip ayarlayınız. AGP disable yi enable VGA kart da (anakartta olanı da) enable den disable yapamalısınız.
edit: ftp'den girdimSon Düzenleme: Mustafa Can ~ 25 Mart 2009 23:24
Ekran kartı Yerdım pls... / Yardım edin artık yaaa
- 1
- 2
arkadaşım ekran kartının çıkışarı yanmış olabilir veyaanakartın PCI expres girişinde bi problem olabilir o ekran kartını başka bi pc dede dene çalışmazsa sorun ekran kartındadır çalışırsa sorun anakartın PCI expres girişindedir ok ;)
metasoldierarkadaşım ekran kartının çıkışarı yanmış olabilir veyaanakartın PCI expres girişinde bi problem olabilir o ekran kartını başka bi pc dede dene çalışmazsa sorun ekran kartındadır çalışırsa sorun anakartın PCI expres girişindedir ok ;)Pci express girişi keşke olsa agp var o da sadece bir tane iki tane olsaydı obürüne takıp denerdik
başka bir bilgisayarda deneme fırsatın yoksa.....ekrankartın elindeyken onboardda başlat...bilgisayar acılınca onboard ekran kartının butun programlarını kaldır.....bilgisayarı kapat..ekran kartını tak... bilgisayarı başlat...biosla işi yok...hangi parca takılıysa onu algılar.
Bazı bioslar senin dediğin gibi otomatik olarak yapmıyor bende yaşadıydım önceden Savage 2000 ekran kartından görüntü gelmiyordu.Bios a girip ordan onboard ı iptal ettim ondan sonra görüntü gelmeye başladıydı.
sorti611971başka bir bilgisayarda deneme fırsatın yoksa.....ekrankartın elindeyken onboardda başlat...bilgisayar acılınca onboard ekran kartının butun programlarını kaldır.....bilgisayarı kapat..ekran kartını tak... bilgisayarı başlat...biosla işi yok...hangi parca takılıysa onu algılar.onboard ekran kartının vista için driveri yok ki xp'ninkini yükledim az önce ama onboard driveri yüklü deilken baya bi denedim olmuooo
Belki ekran kartına fazla yük bindiği için fanı fazla soğutmuyor,ekran kartı çok fazla ısınıyor ve yanacağını bildiği için kendini kitliyordur.Sen 2-3 hafta onboard ile idare et biraz FX5500 ü kendine bırak dinlendir.Sonra bir tak dene olmazsa teknik servis.
- 1
- 2