Bugün bilgisayarı açtım çalıştı ama görüntü yok bios rest yaptım olmadı ekran kartını çıkardım onboard'a taktım çalıştı ne yapmalıyım ??? kafa basmıyo benim acil yardım......
Ekran kartı Yerdım pls... / Yardım edin artık yaaa
- 1
- 2
monitörünüz açık mı bu arada? hani olur mu olur...
Mustafa@PCdostum ekran kartını çıkarttığın soketi şöyle bak bi bakalım toz moz var mı...yada ekran kartı arızlanmış olabilir...evet tozlanmış da olabilir saç kurutma mak. ile iyice temizleyim
Mustafa@PCsisteminde ki ramler le ekran kartın çakışıyo olabilir ramleri çıkart deneyerek bi bak...bi de bios ayarlarında agp yi gösterdin dimi...belleği bir-iki ay önce aldım Agp'yi nasıl tanıtacağım ???
arkadaşım bendede aynı sorun var çözümü bulursan buraya yaz lütfen
yardım lütfen aynı sorun bendede var
biostan VGA yani AGP ekran kartı disable olmuş galiba. Onu enable yapıp kaydederek deneyin.
Millet mücemmemi sen kendi önündeki şeyi tıklayarak bulamıyorsan başkası nasıl bulsun.Anakart modelini yazarsın enkötüsü sitesinden kullanama kitapçığı inidirilip bakılır.Ne anakrt modelini bir şeyi yazmışsınız,hemde yardım diyorsunuz....
aynı sorun bendede vardı okulda ekran kartını başka pcye taktım çalışmadı yani sorun %90 ekran kartında ..başka pcde dene çalışmassa ekran kartı arızalanmıştır..
recep34Millet mücemmemi sen kendi önündeki şeyi tıklayarak bulamıyorsan başkası nasıl bulsun.Anakart modelini yazarsın enkötüsü sitesinden kullanama kitapçığı inidirilip bakılır.Ne anakrt modelini bir şeyi yazmışsınız,hemde yardım diyorsunuz....Yazdım Gözünü iyi açMustafa CanSistem özellikleri:
Gigabyte GA-8VM800PMD-775
Nvidia GeForce Fx5500
Intel pentium 4 HT işlemci 3.6ghz
Philips ekran
300W PowerMan Güç
Samsung SabitSon Düzenleme: Mustafa Can ~ 25 Mart 2009 23:15
http://www.gigabyte.com.tr/produ ... -8vm800pmd-775.html dresinden kullanım klavuzunu incelermisiniz?
güncel:
Orda bios bilgilerinde anlatılıyordur. biosu ordaki ekranlarla karşılaştırarak gidip ayarlayınız. AGP disable yi enable VGA kart da (anakartta olanı da) enable den disable yapamalısınız.
OnlyManngördüğüm kadarıyla anakartta dahili ekran kartı da var. o kartı deneyin bakalım. agp için dahili ekran kartının devre dışı bırakılması gerekir. sitesinde anakart kullanım kılavuzunu iyi incelemelisiniz.o çalışıyor zaten şu anda o ayarlar nasıl oluyor ???
- 1
- 2