asus gts250 ekran kartıyla internette gezinirken Veya video izlerken görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası alıyordum,ekranda çizgiler çıkıp bilgisayar kitleniyordu.(oyun oynarken hiçbir problemim yoktu) Sorunun ekran kartı olduğunu düşünüp 2gün önce zotac gtx570amp aldım.Fakat şimdide yeni ekran kartı takılı olmasına rağmen oyun oynarken ekranda yeşil çizgiler beliriyor 1saniye sonra ekran kararıp tekrar normale dönüyor.
Sorunun yine yeni aldığım ekran kartından kaynaklandığını düşünüyorum çünkü aldığım hatalar birbirine benzemiyor.fakat ekran kartı sıcaklığı normal.Furmarkla ekran kartını %99yükte 15dk boyunca test ettim ekran kartı sıcaklıgı en fazla 90dereceye çıktı ve herhangi bir hata almadım,puan olarakta diğer gtx 570lerden yükek puan aldı.sorun psu'dan olsa ekran kartı %99yükteyken hata almış olmam gerekir diye düşünüyorum.Hatanın hangi donanımdan kaynaklandığını anlıyabileceğim test varsa önereblirmisiniz.
Bu konularda bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.(bu arada pc'ye yeni ekran kartı takmadan önce format attım ve en son sürüm driver-dx11-flash-java'yıda yükledim)