Birkaç ay önce, eski ekran kartım durduk yere çalışmaz olmuş ve monitöre sinyal göndermemeye başlamıştı. Aşağı yukarı bir buçuk ay önce yeni bir ekran kartı aldım ve düne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat dün bir kez daha bilgisayarı açmak istediğimde monitöre sinyal gelmediğini gördüm. Ekran kartının fanı olması gerektiği gibi çalışıyordu ve görünürde hiçbir sorun yoktu. On - Board çıkışa bağladığımdaysa görüntü alabildim. Yani birkaç ay önce başıma gelen şeyin tam olarak aynısı gerçekleşti. Önceki kartın bozulması için sebeplerim vardı ve kart fazlasıyla eskiydi. Bozulmuş olmasına pek de şaşırmamıştım ama bu daha çok yeni. Üstelik yalnızca bilgisayarımı her zamanki gibi açmayı denedim. Hçbir şeyi yanlış yaptığımı sanmıyorum. Anladığım kadarıyla, AGP girişine taktığım kartı bilgisayar bozuyor. Buna başka bir açıklama getiremiyorum. Getirebilecek olan varsa lütfen cevap yazsın. Çıldırmak üzereyim.
Ekran Kartı Yine Çalışmıyor!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Son Düzenleme: Der Metzgermeister ~ 23 Temmuz 2005 09:11
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
362 mesaj
biostan onboard u disable yap ekran kartını iyi taktın mı diye bidaha bak ıçları fan kontrol et yada hiçbiri olmadı sorun anakartında
Son Düzenleme: Canlas ~ 23 Temmuz 2005 10:13