Ekran Kartı (:

Akif.
13-06-2010, 04:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

SAPPHIRE HD4350 512/1 GB DDR2 Ana Özellikler                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Grafik İşlemci :  ATI Radeon HD4350 Grafik Bellek : 512-1 GB Bellek Tipi :  DDR2 Yapı :  PCI-Express Ekran Arabirimi :  DVI - D-Sub Bellek Arabirimi :  64 bit                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Teknik Özellikleri                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Çıkış Arabirimi :  TV Out                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

ve

MANLI GeForce 9500GT 512MB DDR2 Bu ikisi arasında gidip geliyorum sizce hangisini almalıyım ?Gülümseme

Ana Özellikler                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Grafik İşlemci :  NVIDIA GeForce 9500 GT Grafik Bellek : 512 GB Bellek Tipi :  DDR2 Bellek Arabirimi :  128 bit Yapı :  PCI-Express                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Bellek Özellikleri                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Grafik İşlemci Saat Hızı :  1600 MHz RAMDAC Hızı :  550 MHz

Not: Ben oyun amaçlı alıyorum  yorumlarınızı bekliyorum Teşekkürler (:

xerox3435
13-06-2010, 08:30   |  #2  
Yıllanmış Üye
272 mesaj

İkisi arasından seçmek gerekirse 9500 GT daha iyi

ama 9500 GT tüm oyunları oynatırmı onu bilmiyorum ))

Son Düzenleme: xerox3435 ~ 13 Haziran 2010 08:32
mancınık
13-06-2010, 09:00   |  #3  
mancınık avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

iksi arasından seçeceksek bencede 9500 gt ancak! oyun için alıyorum diyorsan beş para etmezen azından4670hd almalısın    buradan                                                                                                                  http://www.adresime.com/main/pow ... html?ref=akakce&;v=1.7.7        vede buradan                      http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2450     bakabilirsin

Akif.
13-06-2010, 10:32   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj

Şöyle bi durum ge force 9500GT yazıyorda markası (manlı)  Bu marka nasıldır iyimidir? Marka beni ürkütüyor biraz (x

mancınık
13-06-2010, 19:11   |  #5  
mancınık avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

markayı anlayamadım

Pavement Engineer
14-06-2010, 02:16   |  #6  
Üye
89 mesaj

Manlı ne ya. İlhan Mansız'ı duymuştum ama Manlı'yı ilk defa duyuyorum:)  Bence o 2 kartı da alma. 9500gt 100 TL civarı olduğu için bütçenin 100 TL civarı olduğunu varsayıyorum. ATI 4650 al. 9500gt'den daha iyi bir karttır.
http://www.exa.com.tr/powercolor ... d4650-334-9259.html

Diğer arkadaşın da belirttiği gibi üstüne 30 lira daha koyup 4670 alırsan daha iyi olur:
http://www.netsiparis.com/detay/ ... -512M-DDR3-128B-16X

Akif.
14-06-2010, 03:48   |  #7  
OP Taze Üye
8 mesaj

Dedğim markann sitesi http://www.manli.com/
 :D bende anlamadıgım ıcın sormuştum (:
Sağolun teşekkürler tavsiyeleriniz için (:

xerox3435
14-06-2010, 06:46   |  #8  
Yıllanmış Üye