Ekran kartı
- 1
- 2
Bu yıl Directx 11.1 çıkacak o zaman şimdiki ekran kartlarının fiyatı düşer belki.
Directx 11.1 desteği Windows 8' de olacak.
Bu yıl çıkacak ATİ Radeon HD7000 serisi Directx 11.1 destekleyecek.
bende de aynı ekran kartı var.ilk olark çok ısınıyor.dün dirt 3 oyunu oynarken baktığımda sıcaklık 70 dereceyi gördü ama kasma yapmıyor.power 500 watt kullanıyorum daha doğrusu bu ekran kartı ile 500 watt önerdiler.gerisi sana kalmış.
saygılar...
bende de aynı ekran kartı var.ilk olark çok ısınıyor.dün dirt 3 oyunu oynarken baktığımda sıcaklık 70 dereceyi gördü ama kasma yapmıyor.power 500 watt kullanıyorum daha doğrusu bu ekran kartı ile 500 watt önerdiler.gerisi sana kalmış.power kaç watt almalıyım sizce yada sizinki 500 watt olmadığından olabilirmi?
saygılar...
konuyu şimdi gördüm bir ALLAH ' ın kuluda sormamış kardeş öncelikle sistemindeki işlemcini yazarmısın önereceğimiz ekran kartları belkide darboğaz yapacak sen işlemcini söyle sana ekran kartı ve psu önericem vatandan % 25 indirimle alırsın hem daha ucuza gelir
amd athlon 2 x2 işlemcisi var ddr2 2gb rami var 230 wat psusu var http://www.vatanbilgisayar.com/search.aspx?text=5670 bana kalırsa bunlarda eğer crosfire yapacaksan xfx yapmayacaksan powercolor
- 1
- 2