ben bilgisayar almayi dusunuyorum fakat hangi ekran kartini alacagmi secemiyorum...en fazla 300 milyona kadar bi ekran karti istiyorum...oyuncuyum 300 milyona hangi karti alirsam oyunlari en verimli sekilde oynayabilirim tavsiyeleriniz icin teskrler...
Ekran Karti
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ati Radeon 9600 pro veya XT
Kolay Gelsin..
alıntı:
Gönderen : Swat_ManAti Radeon 9600 pro veya XT
Kolay Gelsin..
Zoom zoom
Yinemi Karıştırdım hehehe
O zaman benim önerim
FX5700 Ultra GDDR3
ama yinede zoom
Asus mu Creative mi Leadtek bu 3 marka en iileri deilmi?
bence biraz daha ekleyip 9800pro alabilirsin.yok ekleyemem diyorsan fx5700 ultra veya 9600xt öneririm.ayrıca hatırlatayım 9800proların 128 bit olanlarıda var onlara dikkat et alma...
asus atı radeon 9600 xt derim. çok araştırdım alamadım. parasızlığın gözü kör olsun. ayrıca half life 2 oyununun indirim kuponunuda veriyor yanılmıyorsam. kolay gelsin.
Dostum ne yaparsan yap. Sakın Asus alma. Çok pişman olursun. Daha ucuza HIS daha yüksek performans gösteriyor. Radeon 9600 XT'lerde en iyi tercih Powercolor marka Radeon 9600 XT Bravo edition'dır. Nokta. Al, eğer beğenmezsen sana parasını verip ben alırım. Memnun kalmaman imkansız.
hıs 9600xt veya fx5700 ultra gddr3 (sıdettle tavsıye ederim)
Bence Hıs Marka En İyisi.
Kolay Gelsin...
ewt karari verdim 9600 xt :) bir 300 milyoncuk bisey girecek bize ama biseydeil fx5200 alip 4-5 ay sonra deisme istemesin...