EKRAN KARTI

HPQ-User
02-10-2008, 14:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

cxxy sormuş:
BILGISAYARI KAPADIKTAN 20 DAKKA SONRA ACTIGIMDA EKRAN GORUNMUYORDU.  (EKRAN KARTINI ATI RADEON HD 3850 I 6 AY ONCE ALDIM.) BILGISAYARA RESTART ATTIM TEKRAR ACILMADI. EKRAN KARTI CIKARTIP TEKRAR TAKTIM, GENE ACILMADI, ARADAN 5 DAK SONRA TEKRAR DENEDIM ACILDI AMA TEKRAR KENDILIGINDEN EKRAN KAYBOLDU. ARKADAS TOZLANMISTIR DEDI FAZLADA TOZLU DEGILDI AMA YAN KAPAGI ACIK BIRAKIYORDUM TOZUNU ALDIM, SONRA TEKRAR DENEDIM SIMDI CALISIYOR AMA ARASIRA SESLER (CIRT GIBI YIRTILAN KAGIZ GIBI ) SESLER CIKARTIYOR. BU SESLER FAZLA OLMASADA ARASIRA GELIYOR. SIMDI SORUM EKRAN KARTI YANACAK MI YOKSA NE YAPMAM GEREKIYOR.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intell Pentium 4 CPU 3.00GHZ 2.99GHZ, 2.0GB RAM
ATI RADEON HD 3850

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Benetton
02-10-2008, 14:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj

Ram'ini diğer bir yuvaya tak. Bir de öyle dene bakalım

AnchryA
02-10-2008, 15:13   |  #3  
AnchryA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
734 mesaj

Ekran kartınızı çıkarın ve  PHILIPS kontakt Sprey  ile  ( temizleyici - yaglayıcı)

dikkatlice sadece fan'ın içine( pervanelere sıkmayın ! ) hareketli aksama az miktarda sıkın 5 dk kadar beklesin  daha sonra bu  işlemi tekrarlayın  ve ekran kartınızı bilgisayarınıza takabilirsiniz.   Artık garip sesler duymayacaksınız.

* Bilgisayarınızın kapaklarını açık bırakmayın...
  Bu bilgisayara faydalı değil daha çok zararlıdır !
* Bilgisayarınızın kapakları kapalı iken  kasa içersinde oluşan hava akımı kasayı soğutmaya yeterlidir...

Toxic
02-10-2008, 17:38   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
Benetton
Ram'ini diğer bir yuvaya tak. Bir de öyle dene bakalı
arkadaşım ne diyon sen ya yazdığının bu konuyla bir bağlantısı yok mesaj sayını çoğaltmak istiyorsan başka şeyler yap