arkadaslar benim nvidia geforce4mx ekran kartım var bnunu satmaya kalksam nekadara satarım ramim 256 sizce ekran kartımı alıyım rammi
ekran kartı
bence ramin düşük internet kullanıcısıysan ram al derim sisteminde hızlanma olacaktır daha sonraki aşamalarda ekran kartını almanı öneririm (tabi alacaksan) ve ram alırken mhz aynı olmasına dikkat et. sistemin en yüksek hangi mhz yi destekliyorsa o mhz de almanı öneririm.
5-15 ytl arası satabilirsin ancak ekran kartını fx5500 al :D farkı göreceksin ama 4-5 sene öncesinin ekran kartından bahsediyoruz ... yani eski oyunları oynayacaksan sorun yok :=)
önce anakartının desteklediği bir ram al mhz aynı olsun ekran kartını satma işine gelince onu kimse almaz alsada çok düşük fiyata alır ikinci el pc ve oem ürün alan yerlere sorman lazım ama bence uğraşmaya değmez
Şimdi buradan bir upgrade çıkartmak isterdim ama , yani bu sisteme harcayacağın paranın her kuruşuna "yazık oldu" derim ben. Mezara yatırım yapmak gibi birşey.
Sorunun cevabı ise 1gb ram tak. Windows rahatlasın önce bir. Fakat önerim yeni bir sistem toplaman. Zira bu sisteme alacağın ramin fiyatları bile ddr2 lerden pahalıdır.
Bence bu sisteme en fazla fx5500 gider.Yeni kartların hiç birini takamazsın.HD3650 nin agp 8x olmasına bakma.Büyük ihtimal sisteme taktığın zaman açmayacaktır.Lada'ya Ferrari parçası takılmaz yani.Onun gibi bir şey bu da.