Evet arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım. Orda aynen şu yazılı:1024 MB ATI HD2400PRO PCI Express Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek)bu ne oluyor bana açıklar mısıınız? Şimdik 1gb mi yoksam 256mb mi
ekran kartım 256 mı 1gb mi
sanırım 1 gb ama onun bır onemı yok...ekran kartının bit i ve mhz si daha onemli...
Arkadaşımın dediği gibi bellek o kadar önemli değil ama ekran kartın 256/1024MB HyperMemory bir ekran kartı. Yani 256MB kartın kendisinin geri kalan 768MB'ı sistem belleğindenden (RAM) alıyor. Ama HD2400Pro için 256MB gayet yeterli. Üstüne ihtiyacın olmaz.
Yani şimdik benim ekran kartım 256mb mi? O zman ben 3D oyunların hepsini oynayamaz mıyım?
hepsini belki oynayamazsın cunku ekran kartının biti cok yeterli degil.ama oyunları maximum olmasada calıstırır diye dusunuyorum...
ayrı olarak bit alabbilir miyim? YOksam ekran Kartını mı değiştirmem lazım.
1024'te yazsa 256'da yazsa pek bi şey fark etmeyecek çünkü o kart giriş hatta alt seviyede, o yüzden o kartan fazla bi şey bekleme. ayrı olarak bit alamazsın yeni kart alman gerekli bütçeni ve sistemin geri kalanını işlemci ram vs söyle yardımcı oluruz
Ekran kartının değiştirmen lazım ama HD 2400Pro'yla Crysis dahil güncel oyunları en düşük grafik ayarlarında oynayabilirsin. Ama oyundan gerçekten zevk alarak oynamak istiyorsan GeForce 9600GT veya Radeon HD 3870 şart.
sportiff46ayrı olarak bit alabbilir miyim? YOksam ekran Kartını mı değiştirmem lazım.manavdan 2 kilo bit al :D şaka şaka ekran kartını değiştirmen lazım yeni bir pc ye göre kötü bi ekran kartı bence daha iyi olabilirdi yeni oyunları düşük kalitede akıcı oynayabilirsin anca.
· Intel® Core™ 2 Duo İşlemci E4700
(İşlemci hızı 2.60 GHz, 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)
· Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic
· Intel® 945 chipset anakart
· 2 GB 667Mhz DDR2 Bellek
· 250 GB SATA Harddisk
· 17" Wide Casper LCD Monitör
· 1024 MB ATI HD2400PRO PCI Express Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek)
· DVD ± RW DUAL
· 20 in 1 card reader
· 6 kanallı ses kartı
· 10/100 Ethernet
· Casper Klavye, Optik Mouse, Speaker
sportiff46· Intel® Core™ 2 Duo İşlemci E4700kaç paraya aldın bu sistemi söyleyebilir misin?(İşlemci hızı 2.60 GHz, 2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB)
· Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic
· Intel® 945 chipset anakart
· 2 GB 667Mhz DDR2 Bellek
· 250 GB SATA Harddisk
· 17" Wide Casper LCD Monitör
· 1024 MB ATI HD2400PRO PCI Express Ekran Kartı (256MB Ayrılmış Bellek)
· DVD ± RW DUAL
· 20 in 1 card reader
· 6 kanallı ses kartı
· 10/100 Ethernet
· Casper Klavye, Optik Mouse,
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32523
bu kart sana rahat rahat yeter
keşke almadan önce bir danışsaydınız arkadaşlar şimdi kart öneriyorlar bence kart pek iyi değil..
512 MB AL benden sana tavsiye ekrankartı alırkende (bit) e bak
Arkadaşlar kasanın içini açtım baktım orda 256mb yazıyor ve yanında da 64 bit yazıyor ne akda doğru bilmiyorum. Faka t bilgisayarda bit 32 maksimum gözüküyor
ekran kartın 256 buna emin ol ancak pc ramınden yedigi sürece 1 gb üstelik 1 gb ekartlarının fiyatı 50 dolar degil kesinle degil
o gördüğün 32 işletim sisteminin biti yani vistanın, ekran kartınınki başka
ama ben vistayı yüklemedim ki xp kullanıyorum
yaw ha xp ha vista her ne kulanıyorsan, 32 bit olarak gördüğün işletim sistemininki