Arkadaşlar laptopımın modeli ACER Aspire 5920. Nvidia marka ekran kartım fardı fakat çalışmaz hale geldi. Servise yolladığımda 500 lira istiyor. Bilgisayarıma göre internet üzerinden ve teknolojik marketlerden ucuz ekran kartı bulabilir miyim lütfen yardım edin
ekran kartım bozum :(
evet bulabilirsin sahibinden.com sitesine bir bak olmadı laptop tamircilierini dolaşacaksın ben sitede var diye biliyorum
kardeş bana hangi kartlar uyar bilmiyorum ki :( fiyat aralığı nedir onu da bilmiyorum :(
500tlmi istedi :) gtx 560mı takacakmış.
bi bilgisayarcıdan destek alsan daha iyi olur güvendiğin varsa. Çünkü dediğin gibi alırsın bilmediğin icin uymaz etmez falan uzun iş.
tamirci 200 tl diyor :( tamircinin kartını almadan kendim ucuza bulamaz mıyım, hiç mi uyumlu tutturma şansım yok :(
Siz direk everest ultimate veya benzeri bi programla anakart falan sistemi yazın bi bakalım derim.
boşuna internetten ucuza alırımda takarım diye düşünme çünki o ekran kartı anakarta monte. tamirciler bile havalıhavya ile ekran akrtını söküp yerine yenisini terardan lehimleyerek takıyolar. sen bu işlemleri nasıl yapmayı düşünüyosun. 200 e hangi marka modeli takacakmış bide onu sor tamirciye. senin ekrankartı modelin normalde şu >>NVIDIA GeForce 8600M GT 256/1GB bu karta o para çok gibi. bide bu işte heryere güvenme pcyi haşat edebilirler. izmirdeysen ben yardımcı olabilirim ben sana
bursa'dayım hocam ama bilgiler için teşekkür ederim özelden konuşalım