arkadaşlar mesele şu bilgisayarımı servise vermiştim geldi ama ekran kartımı başka bir marka ile değişmişler işlemciyice değişmişler
ben format attım ama aygıt yöneticimde görüntü bağdaştırıcı bölümünde eskiden gördüğüm ekran kartımın marka ve modelini göremiyorum oysa daha önceki ekran kartımın marka ve modelini görebiliyordum ayrıca servis yeni ekran kartımın driver cd sini de göndermemiş şimdi ben ne yapacam hatırladığım kadarı ile ekran kartımın marka ve modeli şu idi nvidia geforce g100 gibi bişi idi yardımcı olursanız çok sevinirim bişi daha konu ile ilgili olarak
tema ekran kartı ile alakalımı daha öce windows aero diye bir tema vaardı onu kullanıyordum ama şimdi ise ne yazikki çıkmıyor
yardımlarınız şimdiden çok teşekkür ederim
ekran kartım görünmüyor görüntü bozuk
- 1
- 2
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
öncelikle tema ekrankartı ile ilğili bişi değil yeniden indirbilirsin elinde garanti belgeleri yokmu o parcaların parçalarla garanti belgesinin üzerindeki yazıları karşılaştır
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan drv indir kurhocam bu görüntü bozukluğu için psu yu ekran kartını ve işlemciyi değişttirdim ama ne yazikki bir sonuç alamadım benim sorunum bir buçuk seneyi aşlkından beri yaşıyorum hayatım allak bullak oldu psu 230 yazıyor servis bunu değişiyormuş sadece üstü olmuyor dediler ne yapmam lazım hocam
pc casper demi belli ediyor psu nu deyiştir kaliteli bir psu al yakında gine gideresin servise.