Ekran kartım nasıl sizce?
(NVIDIA GeForce 7100 GS)
bu arada siteye yeni üye oldum,bana konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.mesela yüksek grafikli oyunları kaldırır mı ?
Yorumlarınızı bekliyorum
Ekran kartım nasıl sizce?
(NVIDIA GeForce 7100 GS)
bu arada siteye yeni üye oldum,bana konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.mesela yüksek grafikli oyunları kaldırır mı ?
Yorumlarınızı bekliyorum
bana yardımcı olabilicek biri varmı :)
Dostum morelini bozmak yada küçümsemek gibi olmasın ama olabilecek en kötü ekran kartı... Yüksek grafikli oyunları açarsın belki ama aşırı derecede kasar, AMD chipsetlerdeki onboard ekran kartları bile daha iyi. Tabi ofis bilgisayarı olarak kullanıyorsan fazlasıyla yeter.
ofis bilgisayarı olarak kullanmıyorum,evdeki bilgisayarım bu.peki bana uygun bi fiyata hangi ekran kartını önerirsin
"uygun fiyat"? sana göre uygun fiyatı nasıl bilebiliriz?. sen fiyat söyle, yardımcı olalım....
en fazla 150 ytlye kadar alabilirim arkadaslar.yoksa bunlamı devam edeyim
arkdaşım aynı ekran kartından bende kullanıyorum arkadaşların dediği gibi kötü ama genede oynarsın mesala ben cod 4 pes 2008 gibi oyunları fulde oynuyorum hiç kasma yapmıyor crysisde oyun detaylarını düşür fazla kasma yapmaz ama imkanın varsa değiştir çünki yeni çıkan oyunlarda kasabilir
ATI Radeon HD 3850 al o zaman şu sıralar 100$ a bulabilrisin...
mlkshclkATI Radeon HD 3850 al o zaman şu sıralar 100$ a bulabilrisin...Önerin için saol arkadasım
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd52233
eğer 150 ytl altında bi şey istiyorsanız bu fena değil.
ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9500GT 512MB 128BIT DDR2 (DirectX 10) PCI-E x16 2.0 EKRAN KARTI
bunu düşünebilirim aslında :)
http://www.hepsiburada.com/produ ... 4&productid=bd52233
eğer 150 ytl altında bi şey istiyorsanız bu fena değil.
http://www.nvidia.com/object/graphics_cards_buy_now.html
şuraya bi göz at. nvidia nın kartlarının sıralaması var.
chipin bu ayki sayısında ekran kartı testlerinde, radeon hd 3850 22. sırada ve chipin tavsiyesi(fiyat/performans=%100) 9500GT ise sıralamada yok...
benim msi hd 3650 ekran kartım var tavsiye ederim 100 dolara yakın bir fiyatı olması lazım 512 mb ddr3 overclock edition crysis full anti analyzing 8x de kasmadan oynuyorum tabi sadece ekran kartı sayesinde değil ama yinede iyi bir ekran kartı fazla ısınmıyor.Atı chipsetli ekran kartları fiyat fayda olarak çok akıllıca bir seçim olur...
mlkshclkburdan bak. bende şu an 7600GS var, cod4(full), frontlines(full), crysis(orta) ayarlarda çok rahat çalıştırıyo...nvidia kartları var linkte..
bence iyi oynayamassın 9500 gt ile...
Son Düzenleme: mlkshclk ~ 03 Ekim 2008 22:19
ibrahim7892ya bırakın bu ısleri ya bu ekran kartı ıle crysıs oynuyosun.cod4 ü fulde oynuyosun.benım 8800gt ye yakın gucu olan 9600gt bıle bunları zor yapıyor.mılatlık kart nasıl yapsın.arkadasım sana uyacak ve pc ne darboğaz yapmayacak en ıyı ekran kartı 8800gt modelıdır fıyatıda 150 den asağı150 ytl den aşağı olan yerden bi link verirmisin?
8800gt 512 mb modelleri için.
mlkshclkburdan bak. bende şu an 7600GS var, cod4(full), frontlines(full), crysis(orta) ayarlarda çok rahat çalıştırıyo...kaça kaç çözünürlükte yapıyor bunları?nvidia kartları var linkte..
bence iyi oynayamassın 9500 gt ile...
hem nasıl oluyorda 7600gs ile full oyunuyorsun ama 9500gt ile iyi oynanmaz diyorsun birinci satırda yazdığınla ikinci satırda yazdığın çelişiyor bu nasıl iş?Son Düzenleme: Ahmet_79 ~ 03 Ekim 2008 23:21
konuma gösterdiğiniz ilgi için saolun :)
ahmet79kaça kaç çözünürlükte yapıyor bunları?ne alaka çelişiyo... https://www.chip.com.tr/forum/Ekr ... andirma_t61668.htmlekran kartları kolay sınıflandırmaya bak bakalım... 7600 - 9500 bi bak bakalım.
hem nasıl oluyorda 7600gs ile full oyunuyorsun ama 9500gt ile iyi oynanmaz diyorsun birinci satırda yazdığınla ikinci satırda yazdığın çelişiyor bu nasıl iş?cod4->1280*1024
frontlines->1024*768
crysis-> 1024*768 (en iyi 800*600 de oluyo)bu arada yalan söylediğimi mi ima etmeye çalışıyosunuz onu anlamadım ben "ibrahim7892"?
saçmalama yaw o liste den nasıl sen 7600 gs ile 9500gt aynı kefeye koyuyorsun bilmiyorsan yada anlamadıysan bari yorum yapıpta milletin kafasını karıştırma, 9500gt 7600gs den en az bir gömlek üstün, gs ,gt,gtx, sıralamasınada mı bakmadın, bu sıralama kendi grubu içinde geçerli misal 9600gt 9500gt den üstün dür ama sen 9 serisi ile 7 serini nasıl kıyaslıyorsun hadi onu da geçtim çekirdek ve bellek hızlarına da mı bakmadın be kardeşim?
test sonuçlarına bak 8500gt,8600gt ve hd 3650'yi geride bırakıyor ki 7600gs bunların hepsinden düşük bi kart, nasıl 9500gt ile kıyaslanır ki?
Arkadaşım bir ekran kartı alacaksan yaklaşık bir ay falan bekle şu an 150 ytl'ye aldıklarının çok daha iyisini alacaksın
bilgisayarın konfigurasyonunu da mutlaka yazmalısın ama