sistemim
anakart asus p5gc-mx
intel pentium dual core 1,6 ghz
2.0 gb ram
EKRAN KARTI geforce 8600gt
BU SİSTEMLE:
CALL OF DATE 4
CRYSİS
ASSİANS CREED GİBİ OYUNLARI YÜKSEK GRAFİKTE OYNAYABİLİRMİYİM(FULL GRAFİK DEĞİL TABİKİ ORTANIN BİRAZ ÜSTÜ)
EKRAN KARTIM OYUNLAR İÇİN YETERLİ Mİ
valla aynı ekran karı bende var crysis denemedim ama diger bütün oyunları rahat bir şekilde oynadım canın sıkılmasın :)
crysis i tam orta ayarda,diğerlerini ortanın üstünde kasmadan oynarsın (eskiden bende de vardı o karttan)
İşlemci de sıkıntı yaşayabilirsin ama ekran kartı yazdığın oyunlarda medium sewiyede oynatır.
@yiğidobaytar58
Ekran kartı iyi, tüm oyunları oynarsınız, Crysis'i orta seviyede oynayabilirsiniz.
İşlemciye gelince, aslında bi tane Core 2 Duo işlemci alsanız çok iyi olur.Diğer birleşenler gzl, sadece işlemci düşük..
Anakartınızın özelliklerine baktım da, Core2Duo işlemcilere destek veriyor fakat maksimum 800 MHz FSB destekliyor.Örneğin; Core2Duo E4500(2.2 GHz)
veya daha ucuz Core2Duo E2180(2.0 GHz)
alabilirsiniz.
Eğer maddi durumunuz el vermiyorsa, OverClock da yapabilirsiniz.Yapmadan önce işlemci fanını temizleyin ve termal macunu yenileyin.Kasa içi hava sirkülasyonunun iyi olması gerekiyor.
Hoşçakalın..Kolay Gelsin..
teşekkür ettim verdiğiniz bilgiler için..... over clock yapınca işlemci hızlanacak mı veya ne kadar hızlanıcak....