Hayret birşey sen ekran kartını ne sanıyorsun anlamadım kasa zaten 40-45 cm bişey orda da bulamadıysan sana diyecek söz yok. Allah kurtarsın.
Resim çekmişsin bide kocama ekran kartı var orda onu ne sandın doğru söyle ?
Ekran Kartımı Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin!
- 1
- 2
Sağolun:) Arkadaşlar benim sizin kadar bilgim yok dalga geçmiyorum.
Bizim kadar bilgin olması gerekmiyor zaten ekran kartını hayatında 1 kere olsun görmüşsündür. Bu forumdaysan zaten görmemen imkansız. Kör bile görür o ekran kartını 20 cm'ye yakın boyu var :)
eğer dalga geçmiyorsanız sizde harici ekran kartı yok hem siz ekran kartının 9600gt olduğunu nasıl anladınız kardeşim . birde şu yolu deneyin monitörden kasaya giden kabloyu takip edin ekran kartna bağlı olması lazım yok anakarta bağlıysa sizde harici kart yok demektir
Resim koymuş zaten palet gibi duruyor orda başka bişey sanmış sanırım ama ne sanmış en ufak bi fikrim yok.
Resim koymuş zaten palet gibi duruyor orda başka bişey sanmış sanırım ama ne sanmış en ufak bi fikrim yok.
Koskoca ekran kartını ne sanacak? Ram,PSU,HDD,CPU yoksa monitör mü?
Hususi böyle bir konu açarak sadece kendi çapında gırgır yapmaya çalışan biri... Ama başarılı çünkü daha birinci mesajı okurken gülme krizine girdim :)
Valla bilmiyorum. İster istemez karşıdaki ile empati kurduğum için yani kendimi onun yerine koyduğum için konuyu fazla üstelemiyorum. Ayıp etmek istemem.
O değil googleye yazsan resimlere baksan gene anlarsın arkadaşım ''1 hafta bunun üzerinde uğraşıyorum'' diye yazmışsın bide, konuyu ne amaçla açtın anlamadım bilgisayarın temel bileşenleri bunlar ya hiç anlamıyosun yada dalga geçiyosun bukadar insanla.
İnsan bir araştırır ekran kartı nasıl birşey diye elbette üzerinde ekran kartı yazmıyor
- 1
- 2