Merhaba arkadaşlar.Benim bir masaüstü bilgisayarım var.Hazır aldım toplama değil.Ekran kartım nVdia Gforce9600GT ben bu ekran kartını satıp kendime yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama kasayı açıyorum ekran kartı yok bulamıyorum.Yaklaşık 1 haftadır bunun üzerine uğraşıyorum bu ekran kartı ile bir çok oyun oynadım yüksek sistem gereksinimi olan şimdi ise satıcağım ama kasayı açıyorum ekran kartım yok yardım edermisiniz?
Ekran Kartımı Bulamıyorum Lütfen Yardım Edin!
- 1
- 2
buldum kotuğun arkasına düşmüş.
anakart üstündeki en büyük kart
Ekran kartınızın gerçekten olduğuna emin misiniz? Genelde hazır alınan bilgisayarlarda onboard ekran kartı kullanılır.
onboard ekran kartları hakkında bilgiye bu adresten ulaşabilirsiniz: http://www.teknolojikhaberler.tk ... ca_bilgi-t88.0.html
onboard 9600GT ekran kartı mı var?
onboard 9600GT ekran kartı mı var?
Belki arkadaşımız yanlış biliyordur dedim. O yüzden onboard olabilir dedim ekran kartı için. Belki alıken adama böyle söylemişerdir ama aslında onboarddır ekran kartı yada kendisi yanlış almıştır pcsini.
Arkadaşım emin misin verdiğin marka/model ekran kartına sahip olduğuna?
Ana bu ekran kartını bulamıyorsa Rami nasıl bulacak.Ya kocaman bir şey.Anakartın al taraflarında rengi yeşil olacak Nvidia olduğu için iyi dikkat edersen kod felanda yazıyor orada bize söyle
Arkadaşlar anakartın üstünde öle birşey yok yani biraz bilgim vardır ama yok sanırım pc'yi hazır aldık diye onboard olabilir.Yani onboard ise ram'den yiyordur değilmi yani yeni ekran kartı alınca ramde yükselir heralde.
Pekala. Monitörün kablosunu kasanın arka tarafında üst kısma dik şekilde mi takıyorsun yoksa kasanın alt kısımlarında bir yere yatay olarak mı takıyorsun.
9600GT nin onboard u yokki bu dediğin imkansız bir şey pc özelliklerinden bidaha bak belki başka bişidir ekran kartı
Benden önce Yiğido söylemiş. Dik takıyorsan onboard, yatay takıyorsan harici bi ekran kartı var. Ben hazır sistemlerde hiç 9600GT'ye rastlamadım genelde daha eski kullanırlar.
Şeytan almıştır.. Yarın satamadan getirirkardeş koca kardı naptın? Kasanı açtığında karşında olmalı.bak fotoğrafa.Radeon yazan şey ekran kartı.seninkindede nvidia yazmalı.Eğer içinde yoksa hemen bilgisayarı aldığın yerle irtibata geç . olmazsa kafa göz dal.
---
Alttaki resimdeki gibi büyük ve yatay duran bir kart mı yok yani ?!
Kavga etmeyin.
Falla ben almadım.
İnanmazsanız ceplerimi arayın :D
Merhaba arkadaşlar.Benim bir masaüstü bilgisayarım var.Hazır aldım toplama değil.Ekran kartım nVdia Gforce9600GT ben bu ekran kartını satıp kendime yeni bir ekran kartı almak istiyorum ama kasayı açıyorum ekran kartı yok bulamıyorum.Yaklaşık 1 haftadır bunun üzerine uğraşıyorum bu ekran kartı ile bir çok oyun oynadım yüksek sistem gereksinimi olan şimdi ise satıcağım ama kasayı açıyorum ekran kartım yok yardım edermisiniz?herkesin burada kocaman kartı görmüyonmu vs konuşmasının sebebi 9600GT onboard ekran kartının olmamasından.sen monitoründen çıkan kabloyu anakart üstündeki bu resimdeki çerçeve içine aldığım yeremi takıyorsun? ewet mi? o zaman onboard bi ekran kartın var.
Evet eminim ekran kartım nvidia gforce9600gt.Siz bulursanız sevinirim o koca kartı.
9600'mü resimden tam anlaşılmıyor ama galiba değil.
Ama orada bir kart var 9400GT'ye benziyor.
galiba o kart sparkle 9600GT
tamam buldum 1GB ve 2 GB lık modelleri aynı
- 1
- 2