arkadaşlar şu anda bende h6770 powercolor var arkadaş 350 tl veriyo sizce satıyımmı ve hangi ekran k.nı önerirsiniz sistem özellikleri pentium g840 sandy bridge [email]2.80@3.30[/email] ghz
8 gb ddr3 ram
foxconn h67m-s
psu 700 watt gerçek
şu anki ekran k. hd 6770
dediğim gibi 350tl veriyorlar satımmı satarsam ne önerirsiniz darboğaz yapmıyacak
ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum
arkadaş ilk baştan 300 anca veririm dedi vatana gittik sıfırını 395 tl dediler arakadaşta tmm ozaman 350 veririm dedi
bu arada işlemci yeni nesil sandy bridge değilmi yaa benim eski işlemci core 2 duo e4500 ü satıp almıştım
iyi işlemci değilmidir sence win7 puanlaması (6.7)
kartı sattım 345 tl ye anlaştık bana en fazla 450 tl olacak kart söylermisiniz nvidia tercihimdir
gtx 470 nasıl olur darboğaz yaparmı bide o olmassa gtx 550ti nasıl olur eski karttan iyi olurmu
elbette gtx470 gtx550 ti den iyi ama aralarında nesil farkı var hem şimdide gtx6** serileri gelir olur 2 nesil eski ekran.k
çok süper cevap yok bize burada onboardla takılalım bide bu arada bizim sigortalarmı ne yanmış benimde psum yanmış allahtan diğerleri yanmamış benimde sadece ekran kartına bütçem olduğu için gerçek 400watt
psu aldım idareten daha sonra gene değiştiricem çünkü yeni ekrn k. yla slı veya crossfire yapmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum